Öneri 5000-6000 TL Monitör Önerisi

aliosmank

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
6000
Pivot özelliği olan monitör arıyorum bu fiyat arasında ne önerirsiniz

Samsung Odyssey G3 27" 1Ms 180Hz FHD Flat Pivot

Gamepower Lunis L60 27'' 280Hz 0.5Ms Fast IPS FHD RGB Pivot Gaming

Bunları buldum ama bunlar iyi midir? hangisi iyidir yada şuan kendim Asus Tuf Gaming Vg249q3a-w modelini kullanıyorum fakat bunu satıcam yenisini aldıktan sonra sizce 280hz verebilir mi Gamepower gerçekten yoksa bilindik markadan şaşmayıp Samsung mu almalıyım? Ayrıca 21.5 kullanıyordum daha önce 23.8 bu Asusta gayet güzeldi fakat 27 çok mu büyük olur acaba cm olarak ölçüleri ne 27 inç için şimdiden herkese teşekkürler.

G3 kronikli monitör, alınmaz. 6K bütçeye de 1080P şart değil, sizin sistem neydi ?

Ne gibi kronikleri var acaba sistem;

R5 5500
GTX1650
32 GB RAM
Ghosting sorunu var onda. Sistem 2K kaldıracak olsa 2K monitör önerecektim ama sizin elinizdeki Asus fazlasıyla yeterli zaten neden değiştirmek istediğinizi anlayamadım hocam.

Ghosting sorunu var onda. Sistem 2K kaldıracak olsa 2K monitör önerecektim ama sizin elinizdeki Asus fazlasıyla yeterli zaten neden değiştirmek istediğinizi anlayamadım hocam.
Masamı değiştim hocam bunun pivot özelliği olmadığından şuan görüşümü çok rahatsız ediyor pivot özellikli almak istiyorum ayrıca yazılım vb. uğraştığımdan 2. ekran yapıcam yani aslında birini ana ekran diğerini 2. ekranda yapabilirim, 27 çok mu büyük olur 24 mü ideal genelde bu monitörelrde acaba bilginiz varmı teşekkürler.

Masamı değiştim hocam bunun pivot özelliği olmadığından şuan görüşümü çok rahatsız ediyor pivot özellikli almak istiyorum ayrıca yazılım vb. uğraştığımdan 2. ekran yapıcam yani aslında birini ana ekran diğerini 2. ekranda yapabilirim, 27 çok mu büyük olur 24 mü ideal genelde bu monitörelrde acaba bilginiz varmı teşekkürler.
27" 1080p alırsanız görüntü keskinliği memnun etmeyebilir hocam, ekran bir tık büyük kaçıyor 1080p için. Elinizdeki monitöre monitör kolu alır istediğiniz gibi hareket ettirirsiniz, ikinci ekran için de nispeten ucuz modeller var KTC H25T7 gibi mesela.

@Tayfunns Hocam daha bilgili monitör konusunda, desteğini isteyelim.

27" 1080p alırsanız görüntü keskinliği memnun etmeyebilir hocam, ekran bir tık büyük kaçıyor 1080p için. Elinizdeki monitöre monitör kolu alır istediğiniz gibi hareket ettirirsiniz, ikinci ekran için de nispeten ucuz modeller var KTC H25T7 gibi mesela.

@Tayfunns Hocam daha bilgili monitör konusunda, desteğini isteyelim.

Bende işte araştırma içindeyiömde hala karar veremedim markalar konusunda tereddütlüyüm şimdi Gamepower nasıl bir marka Samsung bakıyorum ki kronik olduğu söyleniyor bu VA panel çok rahatsız edicimi acaba ben IPS ve VA ile ilgili çok bilgi sahibi değildim bunu alırkende aldıktan sonra farkettim Fast IPS olduğunu ben Asus güzel marka boyutu ve 180hz olduğundan direkt satın almıştım.

Baktım hocam Gigabyte olan gözüme hoş geldi burda açıkçası onuda not aldım.

Bende işte araştırma içindeyiömde hala karar veremedim markalar konusunda tereddütlüyüm şimdi Gamepower nasıl bir marka Samsung bakıyorum ki kronik olduğu söyleniyor bu VA panel çok rahatsız edicimi acaba ben IPS ve VA ile ilgili çok bilgi sahibi değildim bunu alırkende aldıktan sonra farkettim Fast IPS olduğunu ben Asus güzel marka boyutu ve 180hz olduğundan direkt satın almıştım.

HocaM Pivot gigabye g25f2a indirime girmiş

Deneyimlerim bende monitörü yakın zamanda aldım

Markaya bakarak monitör alınmaz hocam, model önemli. Dandik markaların düzgün monitörü de olabiliyor adı bilindik markaların kronik modelleri de olabiliyor.
Samsung G3 ya da Excalibur modelleri en iyi örnek mesela deli gibi ghosting sorunu var.
Gigabyte G24F-2 sorunluydu galiba 3-5 ay sonra altta çizgiler çıkmaya başlıyodu şimdi 24 değil 25 olarak piyasaya sürdükleri modeller düzeltildi. AOC markasının da sorunlu modelleri olduğu kadar çok güzel ürünleri de var.
Önerdiğim KTC H25T7 ile Gigabyte G25F2 aynı 200hz paneli kullanıyor sanırım. Gampower'ın da galiba 260hz bir modeli vardı forumda güzel denilen ama emin olmadığım için kesin bir şey diyemem. Size yüksek Hz lazımsa Lenovo 25-10 düşünebilirsiniz biraz bütçeyi esnetip.

HocaM Pivot gigabye g25f2a indirime girmiş

Deneyimlerim bende monitörü yakın zamanda aldım

Bende gigabyte ve gamepower arasında kaldım şuan karar veremedim.

Markaya bakarak monitör alınmaz hocam, model önemli. Dandik markaların düzgün monitörü de olabiliyor adı bilindik markaların kronik modelleri de olabiliyor.
Samsung G3 ya da Excalibur modelleri en iyi örnek mesela deli gibi ghosting sorunu var.
Gigabyte G24F-2 sorunluydu galiba 3-5 ay sonra altta çizgiler çıkmaya başlıyodu şimdi 24 değil 25 olarak piyasaya sürdükleri modeller düzeltildi. AOC markasının da sorunlu modelleri olduğu kadar çok güzel ürünleri de var.
Önerdiğim KTC H25T7 ile Gigabyte G25F2 aynı 200hz paneli kullanıyor sanırım. Gampower'ın da galiba 260hz bir modeli vardı forumda güzel denilen ama emin olmadığım için kesin bir şey diyemem. Size yüksek Hz lazımsa Lenovo 25-10 düşünebilirsiniz biraz bütçeyi esnetip.

İşte hocam ondan emin olamıyorum ben Asus'u sırf markası için aldım ha pişman olmadım gayet güzel fakat şuan kararsız kaldım çok Gigabyte G25 modeli evet bide A olanı var ama sanırım o pivot değil Gamepower mı alsam yoksa Gigabyte mı veya başka ne baksam kaç gündür bakıyorum karar veremedim çok hz yüksek olmasına gerek yok ama elimde olan 180 hz'i yan ekran yapar diğerini ana ekran kullanırım şayet 200-260 hz arası bulursam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,540
Üyeler
193,077
Son üye
Anilerdem93
Geri