safkdlklash
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 885
aocyi tercih et bende aoc kullanıyorum kaliteli bir marka ve ürünleri iyi, James Donkey yerine alman daha iyi olur.
yani bilmiyorum ama ölü piksel çıktı iade istiyorum deme . beğenmedim iade etmek istiyorum deölü piskel garantisi hakkında bır fıkır verır mısın
ürünü beğenmedim diyerek iade edersin ölü piksel gelirse ona çok takılma çoğu markada olan bir şey, özellik diye pazarlıyorlar.james donkeyın olu piksel garantıssı var ama kafamı yoran bu oluyo
ürünü beğenmedim diyerek iade edersin ölü piksel gelirse ona çok takılma çoğu markada olan bir şey, özellik diye pazarlıyorlar.
yani bilmiyorum ama ölü piksel çıktı iade istiyorum deme . beğenmedim iade etmek istiyorum de
Hayırlı olsun iyi almissinAlıntıyı görüntülealdım o zmn
yeter yetertesekkurler 7500x3d kuletipi yeter mı acaba su an 7500f kullanıyom kuletıp ile 65 derecelerı gecmıyo var mı bılgınız
James Donkey ALMA ALDIRMA.https://www.incehesap.com/james-don...itor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-88293/ birazdan indirime de giricek, yan monitorum bozulmaya basladıgı icin bunu ana monıtor yapıp su an kullandıgımı yan monıtor yaparım. Alınır mı?
almadi almadi.James Donkey ALMA ALDIRMA.