İnceleme 10K'Ya Aldığım Casper Pad H10 OLED İnceleme!

Biz emektar samsung tab a8 ile devam ya, zamanında 128'lik micro sd almıştım, film dizi arşivini ona dolduruyorum. Arayüz falan artık tıkanıyor ama multimedya için hala yeterli :widepeepo:
Yav 2022 de cikmis emektar mi olur.
Ben devletin 2015'de dağıttığı Fatih General Mobile 5 tableti kullanıyordum 2 sene önceye kadar.

kral sarı sitede uzaktan alma var mı . yoksa elden mi aldın.
bi risk vs bişi oluryor mu

Yav 2022 de cikmis emektar mi olur.
Ben devletin 2015'de dağıttığı Fatih General Mobile 5 tableti kullanıyordum 2 sene önceye kadar.
Hocam işlemci baya leş ya, 12 nm Unisoc. Arayüzde bile kasıyor artık, android güncellemesi gelmişti ama kasar diye aldığımdan beri güncelleme yapmadım, 32/3 gb ram olduğu için de tıkanma var. Ama hakkını yemeyeyim bataryası iyi cihazdı, hala çok iyi gidiyor. Ama şarj alma problemi var cihazda, çoğu kullanıcı şikayetçi.

Hocam işlemci baya leş ya, 12 nm Unisoc. Arayüzde bile kasıyor artık, android güncellemesi gelmişti ama kasar diye aldığımdan beri güncelleme yapmadım, 3 gb ram olduğu için de tıkanma var. Ama hakkını yemeyeyim bataryası iyi cihazdı, hala çok iyi gidiyor. Ama şarj alma problemi var cihazda, çoğu kullanıcı şikayetçi.
Unisoc işlemci ve 3 GB zaten durumun vahametini ortaya koydu.
Android'de artık 500 bin antutu altı işlemci ve 6gb Ramin altındaki cihazlar yetmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral sarı sitede uzaktan alma var mı . yoksa elden mi aldın.
bi risk vs bişi oluryor mu
Param güvende ile alabilirsin.
Param güvende tamamen alıcıyı koruyan bir sistem :D.
Ama tabi satıcı açarsa.
Ben açık bir satıcı bulmuştum.

Unisoc işlemci ve 3 GB zaten durumun vahametini ortaya koydu.
Android'de artık 500 bin antutu altı işlemci ve 6gb Ramin altındaki cihazlar yetmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende ile alabilirsin.
Param güvende tamamen alıcıyı koruyan bir sistem :D.
Ama tabi satıcı açarsa.
Ben açık bir satıcı bulmuştum.
Alacağım zaman 2000 tl'lik tcl ile a8 arasında kalmıştım, tcl olanda mediatek 87 ile başlayan eski bir işlemci vardı, işlemciden korktuğum için güvenli liman diye samsung almıştım :kekw: Pişman mıyım? değilim açıkçası, aldığımdan beri işini yapıyor, netflix ve prime arşivini tutayım diye almıştım. Aldığımda 2600 tl falandı, ilk toplu paramla aldığım elektronik cihazdı🫠 Fiyatına göre malzemesi çok iyi, ful metal kasası var. TCL plastikti.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Alacağım zaman 2000 tl'lik tcl ile a8 arasında kalmıştım, tcl olanda mediatek 87 ile başlayan eski bir işlemci vardı, işlemciden korktuğum için güvenli liman diye samsung almıştım :kekw: Pişman mıyım? değilim açıkçası, aldığımdan beri işini yapıyor, netflix ve prime arşivini tutayım diye almıştım. Aldığımda 2600 tl falandı, ilk toplu paramla aldığım elektronik cihazdı🫠 Fiyatına göre malzemesi çok iyi, ful metal kasası var. TCL plastikti.
Ya zaten mobil oyuncu değilsen tablet dediğin hafta bir açıp dizi izledigin bir cihaz olacak.
Masada böyle aylarca duracak falan.

Ya zaten mobil oyuncu değilsen tablet dediğin hafta bir açıp dizi izledigin bir cihaz olacak.
Masada böyle aylarca duracak falan.
kardeşime devrettim zaten o gece yayın falan izlerken kullanıyor. Arada bir süresi dolunca arşivi yeniliyorum o kadar, şehir dışına çıkmadıkça kullanmıyorum. Telefon fazlasıyla iş görüyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,697
Üyeler
192,769
Son üye
berkk54
Geri