Raijintek Cratos Lite 850W 80+ Gold kullanan var mı?

10 15 dk değilde arada yapıyor diyelim imzamdaki sistem ile kullanıyorum bazen yapıyor 1sn filan fan açıp kapatıyor sana bağlı ben takılmıyorum ama takılanlarda vardır tabii . Ben memnunum cratos 1200w modelinide kullandım tekrar alacak olsam yine tercih ederdim

10 15 dk değilde arada yapıyor diyelim imzamdaki sistem ile kullanıyorum bazen yapıyor 1sn filan fan açıp kapatıyor sana bağlı ben takılmıyorum ama takılanlarda vardır tabii . Ben memnunum cratos 1200w modelinide kullandım tekrar alacak olsam yine tercih ederdim

Rahatsız edici bir ses çıkartıyor mu? Yani bir anda en yüksek RPM'de mi çalışıp kapanıyor?

Rahatsız edici bir ses çıkartıyor mu? Yani bir anda en yüksek RPM'de mi çalışıp kapanıyor?
Biraz yüksek rpm de 1sn filan açıp kapatıyor denildiğine göre 0 rpm özelliğinin hatalı çalışmasından kaynaklı galiba ama hiç araştırmadım beni rahatsız etmiyor bütçe arttırılıp alternatif bakılabilir ama bu fiyata pek seçenek yok ben memnunum en azından bu sorun dışında güvenilir bir güç kaynağı tamamen ihtiyaç ve bütçe meselesi

Geri