Hocam o zaman al şunu anakartı b650m-r yap mis gibi sistem anakartından güç kaynağına kadar hepsi kaliteli. https://www.gaming.gen.tr/urun/7505...b-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pragmata-hediyeli/hayır demedim parasını verip alıcam direkt
Aslında bişey dimi bu sistemlere bu parayı vermeninde bi mantığı yok nakitiniz varsa sarı siteden ciddi anlamda uyguna hazır sistem alabilirisniz az 6ay ve daha az kullanılmış 5070 li sistemler 4070 li sistemler harbi uyguna verenler varAslında fiyat olarak aynı sistem hocam. Bileşenler çok benzer. Normaldede 5060Ti ın üstüne o kadar koyunca 5070 alınabiliyor. Zaten sistemlerin taksit avantajı dışında bir olayı yok. Benzer bütçelerde biraz indirim kovalanarak daha iyi parçaları daha ucuza bile getirebilirsiniz.
Param güvende ile alırsanızda duruma göre vade farkı kaar ettircek durumdaysa pc fiyatına göre taksitde yapılabilirAslında bişey dimi bu sistemlere bu parayı vermeninde bi mantığı yok nakitiniz varsa sarı siteden ciddi anlamda uyguna hazır sistem alabilirisniz az 6ay ve daha az kullanılmış 5070 li sistemler 4070 li sistemler harbi uyguna verenler var
Öyle de yapabilir 0 isteniyorsada gaming gen tr nin OEM leri hakkaten en güzeli thermalright işlemci soğutucu adı sanı belli PSU lar koyuyolar. Diğer siteler segotepleri bitfenixleri döşeyip geçiyo.Aslında bişey dimi bu sistemlere bu parayı vermeninde bi mantığı yok nakitiniz varsa sarı siteden ciddi anlamda uyguna hazır sistem alabilirisniz az 6ay ve daha az kullanılmış 5070 li sistemler 4070 li sistemler harbi uyguna verenler var
Bu sistem harbi iyi ha alınır kesinlikle hiç dokunulmasa gene alınır ram 6400mhz ekran kartı asus anakart asus kule tipi soğutucunun aynısı bende var muazzam bişey ve arkadaşın attığı hepsibuaradaki gibi tipide kötü değil argb si var aslında 3.5k fark verip işlemciyi 9600x yapabilir değer fiyat farkına anakarta çok gerek yok ama ihtiyaca göre oda upgrade edilip alınabilir sonuçda 1 kere pc alıyozHocam o zaman al şunu anakartı b650m-r yap mis gibi sistem anakartından güç kaynağına kadar hepsi kaliteli. https://www.gaming.gen.tr/urun/7505...b-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pragmata-hediyeli/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5060Ti istersen 60a çözeriz yanında 2k lık klavye hediyeli
Abi diyorum ya gaming gen tr F/P sistemlerin kralı ya. Taksit aramıyosan direk gaming gen tr ye gidicen.Bu sistem harbi iyi ha alınır kesinlikle hiç dokunulmasa gene alınır ram 6400mhz ekran kartı asus anakart asus kule tipi soğutucunun aynısı bende var muazzam bişey ve arkadaşın attığı hepsibuaradaki gibi tipide kötü değil argb si var aslında 3.5k fark verip işlemciyi 9600x yapabilir değer fiyat farkına anakarta çok gerek yok ama ihtiyaca göre oda upgrade edilip alınabilir sonuçda 1 kere pc alıyoz
Taksit durumu neAbi diyorum ya gaming gen tr F/P sistemlerin kralı ya. Taksit aramıyosan direk gaming gen tr ye gidicen.
Taksit 0 hocamTaksit durumu ne
ben kart kullanmıyorum başkasına aldırıcam ona parasını nakit vericem başka nedeni yoksa yoksa başka yerdende alabilirdimHocam sen öneri isterken öyle demedin mi en başta
Direk alacaksan niye hepsiburada bakıyoruz anlamadım 3 tane taksitli sistem atmışsın bizde zannettik taksit avantajını kullanacaksın.
Hocam dediğim gibi eğer direk nakit olarak alacaksan bu attığım 3 sistem en iyileri. Taksitle alacam diyorsan başkasının iyiliği için kendi sisteminin parçaları değişiyor. Eğer kıramayacağın biriyse bilemiyorum tabi tercih senin.ben kart kullanmıyorum başkasına aldırıcam ona parasını nakit vericem başka nedeni yoksa yoksa başka yerdende alabilirdim
yaşadığım yer dağ dağda 1050 ti kullanan bile yok onu bulamam ilanlarda böyle bir bilgisayar yok imkansız o işAslında bişey dimi bu sistemlere bu parayı vermeninde bi mantığı yok nakitiniz varsa sarı siteden ciddi anlamda uyguna hazır sistem alabilirisniz az 6ay ve daha az kullanılmış 5070 li sistemler 4070 li sistemler harbi uyguna verenler var
Param güvende ile alırsanızda duruma göre vade farkı kaar ettircek durumdaysa pc fiyatına göre taksitde yapılabilir
gaming gen trden bi arkadaşa bilgisayar almıştık 4 5 sene önce ramler sorunlu geldi ilgilenmediler kendimiz hallettik orayada pek sıcak bakmıyorum ben aradaık açmadılar bileHocam dediğim gibi eğer direk nakit olarak alacaksan bu attığım 3 sistem en iyileri. Taksitle alacam diyorsan başkasının iyiliği için kendi sisteminin parçaları değişiyor. Eğer kıramayacağın biriyse bilemiyorum tabi tercih senin.
Hocam herhangi bişey sorunlu gelirse kanunen memnun kalmadım diyip iade edebiliyorsunuz hemen. Kaldı ki demonte gönderim isteyebilirsiniz hocam. Kendiniz montajını yaparsınız.yaşadığım yer dağ dağda 1050 ti kullanan bile yok onu bulamam ilanlarda böyle bir bilgisayar yok imkansız o iş
gaming gen trden bi arkadaşa bilgisayar almıştık 4 5 sene önce ramler sorunlu geldi ilgilenmediler kendimiz hallettik orayada pek sıcak bakmıyorum ben aradaık açmadılar bile
attığına biraz baktım 2 fan 5070 e yetermi sence birde ssd markasını hayatımda hiç duymadıımHocam herhangi bişey sorunlu gelirse kanunen memnun kalmadım diyip iade edebiliyorsunuz hemen. Kaldı ki demonte gönderim isteyebilirsiniz hocam. Kendiniz montajını yaparsınız.