crucioxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
bu sistemi almayı düşünüyorum biraz daha bekliyip daha iyi bir fırsat bulabilir miyim bu pc ne kadar idare eder beni
cok pahallıbu sistemi almayı düşünüyorum biraz daha bekliyip daha iyi bir fırsat bulabilir miyim bu pc ne kadar idare eder beni
ikinci el al bence teker teker daha uyguna gelir kdvsi varnesi pahalı tam olarak anlayamadım daha uyguna var mı?
taksit yapılacaksa alinabilir ama pahali gibi geldi banadaikinci el al bence teker teker daha uyguna gelir kdvsi var
hocam bence bu pıyasada 16gb ekran kartıyla ıyı bır fıyatbu sistemi almayı düşünüyorum biraz daha bekliyip daha iyi bir fırsat bulabilir miyim bu pc ne kadar idare eder beni
parçalar yine şaşırtmadı nerde kitlemelik bişe var koymuşlar alınmaz kazıkbu sistemi almayı düşünüyorum biraz daha bekliyip daha iyi bir fırsat bulabilir miyim bu pc ne kadar idare eder beni
anakart kötü ram kötü ekran kartı meh düz bi model işte. bulmaya da bulursun hatta bakayım bi dkneleri kötü hocam daha iyi bulabilir miyim suan yada bi kaç hafta içinde
hepsiburada yerine gaming gen itopya ve İncehesap gibi sitelere bakabilirsin buralarda genellikle hepsiburadaya göre daha ucuz oluyorbu sistemi almayı düşünüyorum biraz daha bekliyip daha iyi bir fırsat bulabilir miyim bu pc ne kadar idare eder beni
dediğim siteler taksit imkanıda sunuyor55 60 civarı ama taksit lazım hocam
iyi bir sistem bulamadım varsa atar mısınhepsiburada yerine gaming gen itopya ve İncehesap gibi sitelere bakabilirsin buralarda genellikle hepsiburadaya göre daha ucuz oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim siteler taksit imkanıda sunuyor