Tcl 65 c7k alınır mı ?

Ben de bu TV ye bakıyorum. Q7c ile özellikleri birer aynışmış. Tek fark c7k ekran kaplaması parlak diğerinin mat diyorlar. 65q7c şu an 75k civarında. İndirim gelirse daha düşüğe almak da mümkün. Yalnız TCL ile ilgili bazı kötü yorumlar gördüm kafam karıştı. Öven çok övüyor gömen çok gömüyor. Muadil modellerle arada kaldım ben de.

Ben de bu TV ye bakıyorum. Q7c ile özellikleri birer aynışmış. Tek fark c7k ekran kaplaması parlak diğerinin mat diyorlar. 65q7c şu an 75k civarında. İndirim gelirse daha düşüğe almak da mümkün. Yalnız TCL ile ilgili bazı kötü yorumlar gördüm kafam karıştı. Öven çok övüyor gömen çok gömüyor. Muadil modellerle arada kaldım ben de.
Hocam o kötü yorumlari yapanlar genelde belli bi kesim, ve bunu bilinçli yapıyorlar.
İşin temelinde pazar payi. Menfaat temini vs vs durumlar var.
C7k ( q7c) orta sekment QD-Mini led Tv si, 1008 local dimming, 2600 not tepe parlaklık değeri, 6.2 2 Bang olufsen ses sistemi, 60 wat ses çıkışı, Google TV Android 14 , Dolby Vision, DTS-X vs özellikleri var.
Bunları rakiplerinee olmayan özellikler.
65q7c 2 ay boyunca 61.5 k dan satıldı, şimdi 68-73 arasında satılıyor. Ay geçtikçe fiyatalar biraz biraz yukarıya gidiyor maalesef.
Vatan internet magazasinda gece indirimlerinde 65c7k 68 k ya satıldı mesela yakın zamanda. Vatan gece indirimlerini takip edilirse indirim zamanlarında iyi fiyata alınır. Samsung qn90f c7k panelini kullanıyor. Ama ondan daha uyguna satılıyor.
Q7c dediginiz gibi ekran kaplama farki var sadece, fiyati da hep daha uygun oldu, 68-73 k arasında fiyat denk gelirse değerlendirin derim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 bine tcl 65c7k alınır mı?
Hocam 65c7k 8cin vatan internet magazasindaki gece indirimlerini ve stok durumunu takip edin, asil fiyatlar gece indirimlerindeki fiyatlar.
Diğer yerlerdeki şişirilmiş fiyatlari baz almayın.
Vatan internet magazasindaki gece indirimlerinde bir hafta 10 gun önce 68 k ya satıldı mesela.
65q7c de bakabilirsiniz o da normalde 68-73 arasında satılıyordu ama birazcık fiyatlari yükselmiş.
65c7k için vatan internet magazasindaki gece indirimlerini ve stok durumunu takip edin derim.c7k( q7c) özellikleri iyi Tv dir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,230
Üyeler
193,302
Son üye
enes4856
Geri