Evet üst panel 360 desteklemiyor ama 360mm ile pek işim yok, benim tek olayım sessizlik ve daha iyi soğutma performansı.Corsair 4000d'nin tek kötü kısmı üst 360mm desteği yok.
Evet üst panel 360 desteklemiyor ama 360mm ile pek işim yok, benim tek olayım sessizlik ve daha iyi soğutma performansı.Corsair 4000d'nin tek kötü kısmı üst 360mm desteği yok.
Yalnız bu kasaya da fan almak gerekecek hocam.H6 Flow taş gibi kasa ama firma böyle güzel kasayı basit bir toz filtresi koymadığından rezil etti
Birde 280mm kendi fanını alıyorsun alta ve reverse değildi yani masraflıydı.
Setup kurulu olan varsa foto paylassa fikir edinsek güzel olur
neden içinde 5 fan ile geliyor zaten üste de 360mm taksak sogutma olarak yetmez miYalnız bu kasaya da fan almak gerekecek hocam.
Linkte mevcut fan adedi kisminda pek yok diye yazmis ondan dolayi dedim. Foto yoktu hocam.neden içinde 5 fan ile geliyor zaten üste de 360mm taksak sogutma olarak yetmez mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraf attıysan gözükmüyor kral
Fanlı geliyor ben almıştım o zaman flow yazıyorsa gelirÜrün özellikleri kısmında fan görünmüyor. Ben mi yanlış bakıyorum?
Peki üzerindeki fanlar iyi değiştirmeye gerek var mı ? Bir de bu fiyat bandında rakipleri nedir hocam ilk defa kasa alacağım böyle, bu fiyata değer mi sizce ?Fanlı geliyor ben almıştım o zaman flow yazıyorsa gelir
Hocam ben nyota fanlar ile değiştirdim. Rgb istediğim için orjinal stokları rgbsiz. Kasa bu fiyattaysa fazlasıyla kaliteli diyebilirim.Peki üzerindeki fanlar iyi değiştirmeye gerek var mı ? Bir de bu fiyat bandında rakipleri nedir hocam ilk defa kasa alacağım böyle, bu fiyata değer mi sizce ?
Bir iki inceleme baktım. Gerçekten hoşuma gitti. Keşke siyahı da indirime girseymişHocam ben nyota fanlar ile değiştirdim. Rgb istediğim için orjinal stokları rgbsiz. Kasa bu fiyattaysa fazlasıyla kaliteli diyebilirim.