Öneri RTX 5060 Yüksek Watt Laptop Önerisi!

Omen 16 linki bırakmayi unutmuşum buyrun;
Ben olsam bunu alırdım kuponla 55.249 TL fena değil ama %62 sRGB'li ekranlarını beğenmiyorum Omen'in.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aklımda bu model var ama işlemci ve ekran kötü deniyor ama alternatif atılanlar da hep 512gb ssd'li falan.
Oyun için kullanılacak
Dışarıda kullanılmayacak
Kasa önermeyin taşınacak çünkü
6 veya 9 taksit aşağısı olmaz
Max bütçe 55k

Alternatif atılanlar çoğunlukla Lenovo LOQ oluyor ama hangilerinde anakart yanma problemi var bilmiyorum

Bu nasıl ?
9 Serisi loqlardaydı bu sorun. 10 serisinde böyle bir sorun yok. Değerlendirebileceğiniz başka bir model

48ya düşüyor indirimde. 4k civarına ram upgrade edilebiliyor.

• Beğen
Bu mu hp omen mi
Omenin ekranı kötü kalıyor maalesef. Attığım gamegaraj model 55 bandında alınabilir veya 55 bandında benzer özellikte tuf da alınabilir size kalmış. Aceleniz yoksa loq indirimi bekleyip tasarruf da edilebilir. Bu 3 cihaz da üzmeyecektir diye düşünüyorum.

Asus Tuf Gaming F16 FX608JM-RV079 i5 13450HX 16 GB 512 GB SSD RTX5060 16" Dos FHD+ Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı 56.049,05 TL yerine 55.499 TL

Omenin ekranı kötü kalıyor maalesef. Attığım gamegaraj model 55 bandında alınabilir veya 55 bandında benzer özellikte tuf da alınabilir size kalmış. Aceleniz yoksa loq indirimi bekleyip tasarruf da edilebilir. Bu 3 cihaz da üzmeyecektir diye düşünüyorum.

Asus Tuf Gaming F16 FX608JM-RV079 i5 13450HX 16 GB 512 GB SSD RTX5060 16" Dos FHD+ Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı 56.049,05 TL yerine 55.499 TL
Omen'in ekranı ne yönden zayıf kalıyor? İşlemci olarak ne kadar farklı

İşlemcilerin ufak farkları var. Kimisi 24 çıkışlı kimisinin önbelleği fazla çekirdek sayıları farklı veya çalıştıkları sıcaklıklar fark ediyor. Şöyle ufak bir karşılaştırma sitesinden bakıldığında benim için çok kayda değer bir fark yok açıkçası.

Omen panelin srgb değeri düşüktü yanılmıyorsam. Genel olarak panelden kısılmış. Biraz kaliteli bir ekran tercih etmek lazım sonuçta sürekli ona bakacaksınız.

• Beğen
İşlemcilerin ufak farkları var. Kimisi 24 çıkışlı kimisinin önbelleği fazla çekirdek sayıları farklı veya çalıştıkları sıcaklıklar fark ediyor. Şöyle ufak bir karşılaştırma sitesinden bakıldığında benim için çok kayda değer bir fark yok açıkçası.

Omen panelin srgb değeri düşüktü yanılmıyorsam. Genel olarak panelden kısılmış. Biraz kaliteli bir ekran tercih etmek lazım sonuçta sürekli ona bakacaksınız.
Evet hocam 62.5 srgb değeri var Omen'in kendim de 5070 fiyatlarının düşmesini bekliyorum ona rağmen eğer ekranı 400 nit 100 srgb olsaydı direkt satın alacaktım ekrandan kaybediyor gözümde.

Son düzenleme:
Lenovo loq modellerinde anakart yanma problemleri 15---9 serilerinde vardı , yeni modellerde tasarımlar değiştiği için bu sorun kalktı diye biliyorum.
Bende lenovo loq 15IRX10 5060 115w var memnunum

• Beğen
Cihaz güzel ancak rtx 5050

Bu fiyata rtx 5050 alacak olsam asus tuf ile hp omen arasında kalırdım.
Omen Cihaz RTX5060, ürün bilgisi kısmında 5050 yazilmiş ancak yorumlarda alanlar 5060 olsuğunu belirtmiş. Bunu göz önüne alınca tercihin ne olurdu?

• Beğen
Omen Cihaz RTX5060, ürün bilgisi kısmında 5050 yazilmiş ancak yorumlarda alanlar 5060 olsuğunu belirtmiş. Bunu göz önüne alınca tercihin ne olurdu?
hp omen alırdım

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,822
Üyeler
193,150
Son üye