Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

laptopta her zaman 5070>5060 olmaz. Bunların watt değerleri falan da var 5060lı laptop 5070ten iyi performans gösterebilir
115w ve üstü 5060 bakabilirsin bence bu bütçeye ama ssd ram falan düşük olabilir bütçeyi esnetmen gerekebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yanlış bilgilendirme yapmıyorum. 5070 dediğimiz kart güçlü bir kart. ve mağazalara bakarsanız bu kartın sadece ekran kartı olarak söylüyorum. 12gblik sürümleri satılmakta ama laptopta dediğiniz gibi 8gblik hali bulunmakta ama 8gb pek memnun etmez ileride çoğu oyunda vram sınırına takılırlap
isteyen istediğini yapsın abi. ama burda 8gblik ekran kartlarını millet genelde gömüyor bilginiz olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

laptop kullanmıyorum bişey diyemiyeceğim. ama laptop olmuş kasa olmuş. arada çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum.

isteyen istediğini yapsın abi. ama burda 8gblik ekran kartlarını millet genelde gömüyor bilginiz olsun.
Forumda en çok 8gb vram kart gömen kişi olabilirim. Ama bütçe ve tercihler gereği en ucuz +8gb kartlı laptop alamıyorum. 90k falan

laptop kullanmıyorum bişey diyemiyeceğim. ama laptop olmuş kasa olmuş. arada çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum.
masaüstünde güçlü 8 gb kartları gömüyoruz laptopta 8 gb laf eden oldu mu

• Beğen

Anlamadığın konu +8 gb için bütçe olmaması. Laptoplarda ekran kartı değiştirme gibi bir muhabbette yok. Ekran kartıyla mobil ekran kartının arasında tabii ki fark var çipin alev atmaması için bütün değerleri düşürüyorlar 2 3 fanlı ekran kartının soğutmasıyla laptopun 2 tane mini fanı bir mi?

• Beğen
aslında toplama falan alsanız. daha çok işinize gelirde siz bilirsiniz.
Zaten 7800x3d 5070ti sistemim var. Bu laptop kardeşim için olacak çok fazla taşınacak.

ben anlamadığım şey şu yanlışım olabilir. laptoptada aynı parçalar kullanılmıyormu sonuç olarak aynı performansı vermiyecekmi yani
HAYIR

ben anlamadığım şey şu yanlışım olabilir. laptoptada aynı parçalar kullanılmıyormu sonuç olarak aynı performansı vermiyecekmi yani
Laptopla ilgili bilgi öğrenmek istiyorsan kendin konu aç benim konum kirleniyor.

Anlamadığın konu +8 gb için bütçe olmaması. Laptoplarda ekran kartı değiştirme gibi bir muhabbette yok. Ekran kartıyla mobil ekran kartının arasında tabii ki fark var çipin alev atmaması için bütün değerleri düşürüyorlar 2 3 fanlı ekran kartının soğutmasıyla laptopun 2 tane mini fanı bir mi?
kasa ile ikisi aynı gibi düşündüm kusura bakmayın.
bilmiyorsan yanlış bilgi verme be hocam

bütçe yoksa dediğini alsın zaten ben bütçe varsa o daha mantıklı diye yazdım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Lenovonun bu modelide var. Fakat buna alacağın soğutucu çok bi fark yaratmaz diye düşünüyorum alt kapakta ızgaralı yapı yok.
1772269756092.webp

• Beğen
Lenovonun bu modelide var. Fakat buna alacağın soğutucu çok bi fark yaratmaz diye düşünüyorum alt kapakta ızgaralı yapı yok.
Alıntıyı görüntüle
LOQ modellerinde çok fazla anakart yanma sorunu var diye görüyordum ama hangilerinde var bilmiyorum. İşlemci ne kadar farklı bir de ? 1tb'dan 512'ye düşüyor ssd.

LOQ modellerinde çok fazla anakart yanma sorunu var diye görüyordum ama hangilerinde var bilmiyorum. İşlemci ne kadar farklı bir de ? 1tb'dan 512'ye düşüyor ssd.
Anakart yanma sorunu 15xxx9 modellerine vardı. Yeni modellerde sorun giderilmiş hatta bazı kullanıcılarda 15xxx9 modellerinde bios güncellemesi ile sorunun çözüldüğünüde söylüyordu. İşlemci olarak çok bi fark yok alternatif olarak attım. Laptoplara baktığımda en mantıklı seçenek hala Erazer. Bugün almayacaksan 5070li laptoplar indirime girdiğinde onlara bakarsın.

• Beğen
Geri