Öneri NEDEN AMD EKRAN KARTINI GEREKSİZ ÖVME ÇABASI VAR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
fikir sundugun falan yok direkt amd cop nvidia kral demissin saygi duyulacak bir tarafi da yok
adam nefret etmiş markadan benzer şeyleri yaşadığım içinde hak veriyorum herkesde saçma sapan yorum yapıp konudan ziyade konu sahibiyle uğraştığı için adamda acımadan yazmaya başlamış onunla uğraşanlara
Türkçe ve saygılı konuşmayı öğrenmen gerekiyor senin ilk başta, haline bak acınası haldesin.
birine acınası haldesin demek nası bi nefret göstergesidir ? adam sinirlenmiş yazmış acele etmiş belki sinirinden bam güm klavyeye vura vura yazdı belki hepimiz sinirleniyoruz yeri geliyor ama o son sözünüz ayıp saygıdan bahsederken saygısızlık yapmışsın

acaba hangi duruma göre acınası haldeyim amd kullanmayıp amd hakkında geçmiş kullanım yorumlarımı yaptığım için mi yoksa burda konu açıp amd hakkında yalan konuşmadığım için mi asıl siz acınası haldesiniz ham güç oyun kartı alıp sisteme taktığınız kartlar bir gün elinizde patlayınca anlarsın o zaman 2. elde satmaya kalkınca satma sebebini yazmayı unutma'
1 Yıldır 9060xt 16gb kullanıyorum. Sıfır sıkıntı sen böyle ağlayıp kudurmaya devam et, ben fikir göremiyorum sadece öfke, nefret ile yazılmış bomboş bir yazı yazmışın.

Konu sahibini dövün yada report edin NVDİA Mİ AMD mi diye konu açmış biri onda da full caps açık cevaplar üstüne çocuk çocuk cevap veriyor delirmelik

zaten gelip burda amd yi övüp bana kuduz köpek gibi dişlerini gösteren arkadaşlar herhalde babalarını ikna edemeyip nwidia alamamış boş boş amd yi övüyor bir gün sistem hiç açılmayınca anlarlar o zaman ne demek istediğimizi
İki şirketin rekabetine ortak olmak kadar saçma bir şey yok. Nvidia ve amd fanboyları içinde geçerli bu. Sponsor mu oldu bu şirketler sizlere?
Her iki kartlarda da sorunlar oluyor bu şans işi tamamen. Ama amd biraz daha sorun çıkartabiliyor. Sonuçta özellikle bu kart alınır bu alınmaz demek doğru değil.
Yıllarca amd müşterisiydim ddr6 çıkıntığında nvidia geçme sebebimde amd teknoloji desteğini 70 60 serisinden erken kesmesinden dolayı. Tartışılacaksa bu sebeplerden tartışılır.

Hocam bu kadar savunmanın ve diğer tarafıda kötülemenin anlamı yok.

101218.webp
ciddiye almayın başka konuda itiraf etmiş ne olduğunu

adam nefret etmiş markadan benzer şeyleri yaşadığım içinde hak veriyorum herkesde saçma sapan yorum yapıp konudan ziyade konu sahibiyle uğraştığı için adamda acımadan yazmaya başlamış onunla uğraşanlara

birine acınası haldesin demek nası bi nefret göstergesidir ? adam sinirlenmiş yazmış acele etmiş belki sinirinden bam güm klavyeye vura vura yazdı belki hepimiz sinirleniyoruz yeri geliyor ama o son sözünüz ayıp saygıdan bahsederken saygısızlık yapmışsın
Sakince yazsaydı beni ilgilendirmiyor o durum. "Acınası haldesin" demek nefret göstergesi değil, haline üzüldüğümü ifade etme biçimi. Teknik, bilimsel hiçbir argüman yok. Sadece ragebait üzerine bir yazı yazmış. Hesap açılalı 7 gün olmuş, sen gerçekten samimi olduğuna inanıyor musun onun? O insanlara hakaret ederken sıkıntı olmuyor da ben serzenişte bulununca mı sıkıntı oluyor?

AMD tarafı için gerçekten gereksiz övgüleri bırakmamız gerekiyor. aksine övgünün gerekliliğini konuşmalıyız

İki şirketin rekabetine ortak olmak kadar saçma bir şey yok. Nvidia ve amd fanboyları içinde geçerli bu. Sponsor mu oldu bu şirketler sizlere?
Her iki kartlarda da sorunlar oluyor bu şans işi tamamen. Ama amd biraz daha sorun çıkartabiliyor. Sonuçta özellikle bu kart alınır bu alınmaz demek doğru değil.
Yıllarca amd müşterisiydim ddr6 çıkıntığında nvidia geçme sebebimde amd teknoloji desteğini 70 60 serisinden erken kesmesinden dolayı. Tartışılacaksa bu sebeplerden tartışılır.

Hocam bu kadar savunmanın ve diğer tarafıda kötülemenin anlamı yok.
haklısın ama forumlarda mesela ben kendi fikrimi sunuyorum
adamlara render ve edit hakkında tecrübe ve yıllardır kullandığımda çıkan sorunları sunuyorum
adam konu sahibine cevap vereceğine gelip benim cevabımı alıntı yapıp illa amd diyor ben şahsen bu işin içinde olduğum için Nvidia dedim diye mi suç oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
BUNU FORUM VE SOSYAL MECRADAKİ YORUMLARDA ÇOK GÖRDÜM VE ÖNEREN KİŞİLER ÇOĞU NWİDİA KULLANIYOR ADAM KARTIN YAZILIM VE GUNCELLEME SORUNLARINI BİLMEDEN ONU BUNU AL DİYOR AMA EMİN OLUN Kİ HAM GÜÇ OLARARAK NWİDİA AMD DEN DÜŞÜK OLSA BİLE AMD'DE YAŞADĞINIZ SORUNLARIN %1 BİLE YAŞAMAZSINIZ 5 YILDIR GRAFİK İŞLERİ VE EDİT RENDER İLE İLGİLENİYORUM PİYASADAKİ EN DÜŞÜK KARTIDA KULLANDIM EN İYİSİNDE ONA GÖRE YORUM YAPIN BENDE BİLİYORUM HAM GÜÇ OLARAK AMD GÜÇLÜ AMA İŞİN DERİNLERİNE İNECEK OLURSAK AMD SANDIĞINIZ GİBİ BİR KART DEĞİL

Ekler

• rage-bait.webp
    rage-bait.webp
    254.1 KB · Hit: 8
Sakince yazsaydı beni ilgilendirmiyor o durum. "Acınası haldesin" demek nefret göstergesi değil, haline üzüldüğümü ifade etme biçimi. Teknik, bilimsel hiçbir argüman yok. Sadece ragebait üzerine bir yazı yazmış. Hesap açılalı 7 gün olmuş, sen gerçekten samimi olduğuna inanıyor musun onun? O insanlara hakaret ederken sıkıntı olmuyor da ben serzenişte bulununca mı sıkıntı oluyor?
acınası haldesin demek nefretin en büyük göstergesinden kibirden beslenen bir davranış acıma duygusu.
konu sahibi belki sinirden öyle pat pat yazdı belki gençten bi arkadaşımız her şey olabilir ama trollerinde bu konuya dadandığını farketmişsindir sinirli bi adamın üstüne gidilirse o dahada saçma hareketler yapar daha büyük öfke patlamaları yaşar

İnsanlar soruya cevap olduğu takdirde istedikleri markayı önerebilirler sizi ilgilendiren bir durum değil başkalarının AMD kart önermesine caps lock açık bir şekilde karışamazsın. İnternette yazma adabını öğrenin önce.

katılıyorum, rx 6700 ekran kartımla 3 yılda dövüşe dövüşe idare ede ede ilerledim ve hep eski driverlardan devam ederek gittim yok coil whine yok ekran kartı sapıtması yok fps düşmesi görüntü bozulması windowsu bozmasını bile gördüm, amd ekran kartında çöptür benim gözümde kendimi toparlayınca ekran kartı satmayı geçtim direk yakıcam
amd sinir bozucu olabiliyor

Alıntıyı görüntüleciddiye almayın başka konuda itiraf etmiş ne olduğunu

sen araba kullanabilirsin bozulduğu zaman nasıl tamir edeceğini bilirmisin ? arabanın çalışma mantığını baştan sona anlatabilirmisin ?adamda bilmiyor olabilir bilmemek suç değil ama adam kasasına takıp kullanıcak onunla oturup şarpa içmicek.
bu nası bi tavır ki adamın profilinde gezip mesajı bulup buraya atıp adamın anlamıyorum dediği şey üzerinden adamı ciddiyetsizlikle suçluyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amd sinir bozucu olabiliyor
bayaa hemde :D her sorun çıktığında eski driver a yöneliyorum yakında 2024 yılına doğru gitmiş olucam :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,260
Üyeler
192,980
Son üye
Mr.Listener
Geri