17.000 Tl'ye ryzen 7 9800x3d alınır mı?

Efe D.

80+
Reaksiyon skoru
46
Kendisi işlemciye daha termal macun bile sürmemiş. Sistem kurmak isterken elinde kalmış. Garantisi ve faturası mevcut. Sizce alınır mı?

Kendisi işlemciye daha termal macun bile sürmemiş. Sistem kurmak isterken elinde kalmış. Garantisi ve faturası mevcut. Sizce alınır mı?
Testleri tam yapılmak şartıyla bakılabilir. Faturayı da incelemenizi tavsiye ederim. Fatura var deyip geçmeyin.

Testleri tam yapılmak şartıyla bakılabilir. Faturayı da incelemenizi tavsiye ederim. Fatura var deyip geçmeyin.
Seri numarasından baktım hocam garantisi var daha.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır da 1000 lira daha pazarlık edebilirsin bence.
Hocam pazarlık artık bitti. Hem çokta öldürmek istemiyorum çünkü işlemci zaten hiç kullanılmamış.

Seri numarasından baktım hocam garantisi var daha.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pazarlık artık bitti. Hem çokta öldürmek istemiyorum çünkü işlemci zaten hiç kullanılmamış.
17 de iyi alınır pazarlık bittiyse çingene pazarlığına daha gerek yok :)

çünkü işlemci zaten hiç kullanılmamış.
Hocam ona o kadar emin olmayın. Kutusundan çıktıysa kullanılmış olabilir. Dediğim şeyleri yaptıktan sonra alınabilir gibi.

Alacağın cihazı en ince ayrıntısına kadar test etmeden içini dışını iyice kontrol etmeden son kararı verme. Ben Türkiye şartlarında bandrolü üzerinde sıfır kutulu ürün alırken bile şüpheyle yaklaşıp açılış anını videoya alıyorum. Maalesef işimizi şansa bırakma lüksümüz yok. Aman dikkat et dostum. Hayırlı olsun şimdiden.

Alacağın cihazı en ince ayrıntısına kadar test etmeden içini dışını iyice kontrol etmeden son kararı verme. Ben Türkiye şartlarında bandrolü üzerinde sıfır kutulu ürün alırken bile şüpheyle yaklaşıp açılış anını videoya alıyorum. Maalesef işimizi şansa bırakma lüksümüz yok. Aman dikkat et dostum. Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler hocam sağolun.

Sıfır olduğuna eminsen fiyat güzel. Gerekli testleri yapmadan para vermezsin diye düşünüyorum

Doğrudur hocam haklısınız. Bir kontrol ederim ben. Cevabınız için ikinize teşekkür ederim.
Mesajda demek istediğim sakın yanlış anlaşılmasın. Ülkemizde hala bir çok hak gözeten güzel insanlar var. Ancak bir o kadar da bu güzel insanları suistimal eden. Karaktersiz dolandırıcılar, fırsatçılar var.
Hocam ona o kadar emin olmayın. Kutusundan çıktıysa kullanılmış olabilir. Dediğim şeyleri yaptıktan sonra alınabilir gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri