Foruma Yeni Üyeden Selamlar

Foruma yeni üye oldum, selam vermek istedim. Technopat forumu 2 yıldır aktif bir şekilde kullanıp birşeyler öğrenmeye çalışırken forumun bilgili kişilerinin yaptığı alaylı tavırlara artık dayanamayıp Abdullah abinin birkaç videosunu izledikten sonra biraz burada vakit geçirmeye karar verdim. Umarım burdada sırf bilmediğim için zorbalanmam. İyi sosyaller!
Hocam öyle tipler yüzünden 5 yıllık üyeliğimi sildim ben. Zaten son zamanlarda hiç aktif değildim orada. Burası safe place, arada değişik tipler denk geliyor ama genel olarak seviyorum. DA Forum candır. Abdullah Hacıgül daha da candır.
Ayrıca teknopat modlarına inat bu, cümleyi yazimyanlişlariyla dolu yazip bir az protestomsu şeyler yapayım. Bu kadardı, teşekkürler.

Selam, hoş geldin. Ben de yeni kayıt oldum, senin gibi yeni sayılırım buralarda. İyi forumlar.
Sende hoşgeldin. İyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önceden ben de kullanıyordum fakat saçma sapan sürekli ban yedigim için bıraktım arayüz fln. Da donanimarsuvi daha iyi zorbalayan insanlar da kendileri galiba üstün Bilge insanlar
Maalesef ki öyleler.

hoş geldin dostum 14400f ve 7500f in eşit olduğunu söylersen yetkililer de bir hoş geldin mesajı verir
hoşbuldum.
intel pentium > ryzen 7 9850x3d
-
şaka...

Son düzenleme:

Maalesef ki öyleler.

hoşbuldum.
-
şaka...

Maalesef ki öyleler.

hoşbuldum.
-
şaka...
Attığın resimdeki kendini beğenmiş egolu şahıs bu forumda mı?
İsmini verde bari onunla konuşunca bilelim hangi yuvanın kuşu.

Geri