Steam bakiyem var nakite çevirmeye çalışıyorum size oyun alınır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ZwenS

80+
Reaksiyon skoru
9
Yanlış Kategori
Steam cüzdanda param mevcut ve bunu çekemiyorum nakit olarak istediğiniz oyunu alıyorum ve size hediyorum.
bir oyun 20 dolarsa ben bunu sizden 15 dolar alarak hediye olarak atıyorum.

Steam cüzdanda param mevcut ve bunu çekemiyorum nakit olarak istediğiniz oyunu alıyorum ve size hediyorum.
bir oyun 20 dolarsa ben bunu sizden 15 dolar alarak hediye olarak atıyorum.
kral bi ücret alınca hediye olmuyor ya :D

Age of history 3 almayı düşünüyordum kaçtan verirsin

Ucuza almış oluyor ve hediye derken oyunu arkadaşa iletiyorken steamden hediye ediyorsun ya güzel kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Age of history 3 almayı düşünüyordum kaçtan verirsin
o kadar düşükle uğraşmak istemiyorum tüm bakiyeyi tek seferde çalışmaya çalışıyorum başka yüksek fiyattan almayı düşünürsen yanında para almadan hediye ederim ama

Ucuza almış oluyor ve hediye derken oyunu arkadaşa iletiyorken steamden hediye ediyorsun ya güzel kardeşim
Birader sen böyle bi durumda mecbur düşük fiyattan çıkarıcaksın yoksa adam gider cüzdan olarak alır senle niye uğraşsın ki hem yanlış değil isem forumda bu durum yasaktı GALİBA

o kadar düşükle uğraşmak istemiyorum tüm bakiyeyi tek seferde çalışmaya çalışıyorum başka yüksek fiyattan almayı düşünürsen yanında para almadan hediye ederim ama
2 adet alacaktım arkadaşla kendime

Birader sen böyle bi durumda mecbur düşük fiyattan çıkarıcaksın yoksa adam gider cüzdan olarak alır senle niye uğraşsın ki hem yanlış değil isem forumda bu durum yasaktı GALİBA
20 dolarlık oyunu ben 15 dolardan verirsem neden cüzdan olarak alsın ki?

2 adet alacaktım arkadaşla kendime
olur o zaman bana ulaşabileceğim dc veya başka bir şey ver halledelim ordan

forza 6 alacagım aynı sekıl para varsa konusalım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,277
Üyeler