kral bi ücret alınca hediye olmuyor yaSteam cüzdanda param mevcut ve bunu çekemiyorum nakit olarak istediğiniz oyunu alıyorum ve size hediyorum.
bir oyun 20 dolarsa ben bunu sizden 15 dolar alarak hediye olarak atıyorum.
o kadar düşükle uğraşmak istemiyorum tüm bakiyeyi tek seferde çalışmaya çalışıyorum başka yüksek fiyattan almayı düşünürsen yanında para almadan hediye ederim amaAge of history 3 almayı düşünüyordum kaçtan verirsin
Birader sen böyle bi durumda mecbur düşük fiyattan çıkarıcaksın yoksa adam gider cüzdan olarak alır senle niye uğraşsın ki hem yanlış değil isem forumda bu durum yasaktı GALİBAUcuza almış oluyor ve hediye derken oyunu arkadaşa iletiyorken steamden hediye ediyorsun ya güzel kardeşim
2 adet alacaktım arkadaşla kendimeUcuza almış oluyor ve hediye derken oyunu arkadaşa iletiyorken steamden hediye ediyorsun ya güzel kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o kadar düşükle uğraşmak istemiyorum tüm bakiyeyi tek seferde çalışmaya çalışıyorum başka yüksek fiyattan almayı düşünürsen yanında para almadan hediye ederim ama
20 dolarlık oyunu ben 15 dolardan verirsem neden cüzdan olarak alsın ki?Birader sen böyle bi durumda mecbur düşük fiyattan çıkarıcaksın yoksa adam gider cüzdan olarak alır senle niye uğraşsın ki hem yanlış değil isem forumda bu durum yasaktı GALİBA
olur o zaman bana ulaşabileceğim dc veya başka bir şey ver halledelim ordan2 adet alacaktım arkadaşla kendime
thapena dc adım20 dolarlık oyunu ben 15 dolardan verirsem neden cüzdan olarak alsın ki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
olur o zaman bana ulaşabileceğim dc veya başka bir şey ver halledelim ordan
yolladım istekthapena dc adım