OkanD
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
14.900 e düştü de 10-12K zor gibi hocamFiyatına göre çok iyi tablet 10-12k civarına insin bende alacağım ihtiyacım olmamasına rağmen.
14.900 e düştü de 10-12K zor gibi hocamFiyatına göre çok iyi tablet 10-12k civarına insin bende alacağım ihtiyacım olmamasına rağmen.
"Amma salladın o kadar iner mi hiç" demeye gelmiştim ama fiyat geçmişini gördüm. Shitcoin gibi grafiği var, bu nedir ya...Fiyatına göre çok iyi tablet 10-12k civarına insin bende alacağım ihtiyacım olmamasına rağmen.
Zor olduğunu biliyorum hocam zaten ihtiyacım olsa 16-17k bile bu tablet için çok iyi fiyat 12k inerse bedavadan biraz pahalı olduğu için alırım.14.900 e düştü de 10-12K zor gibi hocam
Bende bu kafadayım ihtiyaç yoksa mezbahaya girmeden alınmazZor olduğunu biliyorum hocam zaten ihtiyacım olsa 16-17k bile bu tablet için çok iyi fiyat 12k inerse bedavadan biraz pahalı olduğu için alırım.
Ya black friday yada okullar tatil edildiğinde yaz indirimi ile aynı vakte denk geliyor o zaman iner gibi ama 10 k olsa alınır malum qnb banka hesaplarına günlük harcama limitini 10k yapmış maxBende bu kafadayım ihtiyaç yoksa mezbahaya girmeden alınmaz![]()
Onunda üstüne bir 10k daha eklersen Samsung tab s11 ultra almak çok daha mantıklı kralÜstüne 10k ekleyip red magic astra almak daha iyi gibi
Yetmez, bi 10k daha ekle Apple iPad Air M4 al hocam. Yada ek bi 10k daha ekleyip HONOR Magic Pad 4 alabilirsin.Üstüne 10k ekleyip red magic astra almak daha iyi gibi
s11 çöp astra daha iyiOnunda üstüne bir 10k daha eklersen Samsung tab s11 ultra almak çok daha mantıklı kral![]()
![]()
Astra gerçekten güzel bir tablet günlerdir fiyatlarını takip ediyorum ama stoğa gelmiyor sanırım yakın bir tarihte 200 hz gen 5 elite ile yeni bir sürümü çıkacak Özgür iletişim diye bir mağaza var sürekli genelde oyun için alınan tabletlerin stoğunu boşaltıp pahalıdan kendi mağazasına koyuyor bu konuda ki tablet fiyatı itibariyle iyi ama 6 çekirdek kırpılmış sürüm işlemci kullanıyor. Benzer olarak 9 inch alternatif black shark var ama oda ekran şarj ve işlemciden fiyat skalasında kaybediyor. Bir alternatif de xiaomi pad mini var. Bir süre daha beklemekte fayda var.s11 çöp astra daha iyi
Evet astra modeli bitti artık yeni işlemci geldi güncel modeli cıkarcaklar veya cıktı mı bilmiyorum çoğu tabletlere tokatlar . Çıktıgı gibi alıcam sanırımAstra gerçekten güzel bir tablet günlerdir fiyatlarını takip ediyorum ama stoğa gelmiyor sanırım yakın bir tarihte 200 hz gen 5 elite ile yeni bir sürümü çıkacak Özgür iletişim diye bir mağaza var sürekli genelde oyun için alınan tabletlerin stoğunu boşaltıp pahalıdan kendi mağazasına koyuyor bu konuda ki tablet fiyatı itibariyle iyi ama 6 çekirdek kırpılmış sürüm işlemci kullanıyor. Benzer olarak 9 inch alternatif black shark var ama oda ekran şarj ve işlemciden fiyat skalasında kaybediyor. Bir alternatif de xiaomi pad mini var. Bir süre daha beklemekte fayda var.
Ne zaman o fiyata inmişti kral14.900 e düştü de 10-12K zor gibi hocam