❌İndirim Bitti! LENOVO Yoga Tab Snapdragon 8 Gen 3 12GB 256GB 11.1" - 17.061 TL

Fiyatına göre çok iyi tablet 10-12k civarına insin bende alacağım ihtiyacım olmamasına rağmen.
"Amma salladın o kadar iner mi hiç" demeye gelmiştim ama fiyat geçmişini gördüm. Shitcoin gibi grafiği var, bu nedir ya...

1777313895169.webp

Zor olduğunu biliyorum hocam zaten ihtiyacım olsa 16-17k bile bu tablet için çok iyi fiyat 12k inerse bedavadan biraz pahalı olduğu için alırım.
Bende bu kafadayım ihtiyaç yoksa mezbahaya girmeden alınmaz 😀😀😀

Üstüne 10k ekleyip red magic astra almak daha iyi gibi

Bende bu kafadayım ihtiyaç yoksa mezbahaya girmeden alınmaz 😀😀😀
Ya black friday yada okullar tatil edildiğinde yaz indirimi ile aynı vakte denk geliyor o zaman iner gibi ama 10 k olsa alınır malum qnb banka hesaplarına günlük harcama limitini 10k yapmış max

Üstüne 10k ekleyip red magic astra almak daha iyi gibi
Yetmez, bi 10k daha ekle Apple iPad Air M4 al hocam. Yada ek bi 10k daha ekleyip HONOR Magic Pad 4 alabilirsin.

s11 çöp astra daha iyi
Astra gerçekten güzel bir tablet günlerdir fiyatlarını takip ediyorum ama stoğa gelmiyor sanırım yakın bir tarihte 200 hz gen 5 elite ile yeni bir sürümü çıkacak Özgür iletişim diye bir mağaza var sürekli genelde oyun için alınan tabletlerin stoğunu boşaltıp pahalıdan kendi mağazasına koyuyor bu konuda ki tablet fiyatı itibariyle iyi ama 6 çekirdek kırpılmış sürüm işlemci kullanıyor. Benzer olarak 9 inch alternatif black shark var ama oda ekran şarj ve işlemciden fiyat skalasında kaybediyor. Bir alternatif de xiaomi pad mini var. Bir süre daha beklemekte fayda var.

Astra gerçekten güzel bir tablet günlerdir fiyatlarını takip ediyorum ama stoğa gelmiyor sanırım yakın bir tarihte 200 hz gen 5 elite ile yeni bir sürümü çıkacak Özgür iletişim diye bir mağaza var sürekli genelde oyun için alınan tabletlerin stoğunu boşaltıp pahalıdan kendi mağazasına koyuyor bu konuda ki tablet fiyatı itibariyle iyi ama 6 çekirdek kırpılmış sürüm işlemci kullanıyor. Benzer olarak 9 inch alternatif black shark var ama oda ekran şarj ve işlemciden fiyat skalasında kaybediyor. Bir alternatif de xiaomi pad mini var. Bir süre daha beklemekte fayda var.
Evet astra modeli bitti artık yeni işlemci geldi güncel modeli cıkarcaklar veya cıktı mı bilmiyorum çoğu tabletlere tokatlar . Çıktıgı gibi alıcam sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri