Anakart İslemci Pİnleri Kötü Durumda!

Reaksiyon skoru
16
Beyler elime ' Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 Ice ' model bir anakart geçti ama bazı pinleri yamuk o yüzden çalışır mı emin değilim. Ne yapmamı önerirsiniz ? Böyle kullanıp sistemi bunun üzerine mi kurayım yoksa bir tamirciye filan mı götüreyim düzeltmesi için ? yardım lazım acilinden :DDD

Ekler

• Donanım Arşivi Forum 1.webp
    Donanım Arşivi Forum 1.webp
    437 KB · Hit: 56
  • Donanım Arşivi Forum 2.webp
    Donanım Arşivi Forum 2.webp
    278.8 KB · Hit: 56
Asus değil Gigabyte servisine göndermen lazım hocam. Fatura vs istemezler, zaten ücretli tamir olacak, fatura vs gerek yok
hocam birisi asus yazınca benim kafa oraya kaydı da şimdi dank etti :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bizim pc ci var mallede, adamın dibidir, arkın anakartta 4 5 pin yMUKTU Benim 5600 de yamuktu baya pin tek tek cımbızla adamın 5 dakkasını almadı zınk zınk düzeltti
sizin mahalle neresi hocam gelelim hemen AASDAS:D:ASD:ASD:ASD:AS
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu amazon depo dan mı aldın?
yok brom çalıştığım yerden bir abi verdi

Asus değil Gigabyte servisine göndermen lazım hocam. Fatura vs istemezler, zaten ücretli tamir olacak, fatura vs gerek yok
hocam şimdi baktım 2028 5. aya kadar garantisi varmış anakartın fakat elimde bir belge yok. aradım yemek molasına çıkmışlar 10 dk sonra tekrar arayacağım. bir şekilde çözmeye çalışcam.

hocam şimdi baktım 2028 5. aya kadar garantisi varmış anakartın fakat elimde bir belge yok. aradım yemek molasına çıkmışlar 10 dk sonra tekrar arayacağım. bir şekilde çözmeye çalışcam.
Garanti varsa ve serviste tamir ettirirsen garantisi de bozulmaz güzel olur. Gönder yapsınlar

Garanti varsa ve serviste tamir ettirirsen garantisi de bozulmaz güzel olur. Gönder yapsınlar
hocam bir de şeyi sorucam sana. termal macun olarak mx4 mü mx6 mı mx7 mi veya başka bir şey mi alayım çok kararsız kaldım. işlemci r7 7800X3D olcak soğutucu da fsp mp7 wa 2 adet 120mm fanlı kule tipi soğutucu

Geri