Soru Çözmek ve Ders için Tablet onerisi

exed

80+
Reaksiyon skoru
0
Su sıralar ders çalışmak için ve kitap PDF ile soru x
Çözmek için bir tablet almayı düşünüyorum şuanda gözüme honor pad v9 çarpıyor kalemi ile 16600 TL ye geliyor Samsung s10 fe kılıf falan dahil 18000 TL yi geçiyor buda bütçemi aşıyor. Aynı Samsung notes gibi kalemi ile PDF yi oraya yükleyip düşük gecikmeli soru çözebilecegim bir tablet var

Su sıralar ders çalışmak için ve kitap PDF ile soru x
Çözmek için bir tablet almayı düşünüyorum şuanda gözüme honor pad v9 çarpıyor kalemi ile 16600 TL ye geliyor Samsung s10 fe kılıf falan dahil 18000 TL yi geçiyor buda bütçemi aşıyor. Aynı Samsung notes gibi kalemi ile PDF yi oraya yükleyip düşük gecikmeli soru çözebilecegim bir tablet var
lenovo al, kalem de geliyor. Donanım ve ekran olarak fiyatına göre on numara cihaz. Klavyeyi tercihen sonradan alırsın.

lenovo al, kalem de geliyor. Donanım ve ekran olarak fiyatına göre on numara cihaz. Klavyeyi tercihen sonradan alırsın.

Reis bu biraz pahalıya geliyo bütçeyi zaten artirdim Max 17000 verebilirim 17000 altında ne onerirsin

Reis bu biraz pahalıya geliyo bütçeyi zaten artirdim Max 17000 verebilirim 17000 altında ne onerirsin
Hocam 800 lira için vazgeçeceğine değmez. Hepsiburada da 17.800 tl cihaz. İlla çıkmaz param diyorsan önerebileceğim Casper H10 var, oled ekranı, klavyesi, kalemi, kılıfı her şeyi var. Ama işlemcisi o kadar iyi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri