🔥İndirim NZXT F360 RGB Core RF-U36HF 360 mm Kasa Fanı 1799TL

1800 gibi hocam
Yada bunu tavsiye ederim baya yakışıklı bir şey bence Türk telekom kuponu varsa 300Tllik onu kullan 2kyı geçmesi lazım ama sepetin.

Yada bunu tavsiye ederim baya yakışıklı bir şey bence Türk telekom kuponu varsa 300Tllik onu kullan 2kyı geçmesi lazım ama sepetin.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ knk biraz arttırabilirsen bütçeni bu tarz termalright almanı öneririm bende 7 borulu olanı var çok çok iyi memnunum
Tmmdır cok tesekkur ettım

Paraf'ta 1800 puanım vardı ama sadece Pazarama'da geçiyordu. O yüzden 1800 civarına kullanabileceğim pc bileşeni arıyordum, 1926'ya almış oldum Pazarama'dan. Sonra konusunu açayim iyi düşmüş dedim @Alpha45 kralım hızlı davranmış :D

İndirim hala devam ediyor bu arada 1926₺ n11dede var, bana 126ya geldi bu fanlar.

Paraf'ta 1800 puanım vardı ama sadece Pazarama'da geçiyordu. O yüzden 1800 civarına kullanabileceğim pc bileşeni arıyordum, 1926'ya almış oldum Pazarama'dan. Sonra konusunu açayim iyi düşmüş dedim @Alpha45 kralım hızlı davranmış :D

İndirim hala devam ediyor bu arada 1926₺ n11dede var, bana 126ya geldi bu fanlar.
Bedava almışın kralım hayırlı olsun şimdiden iyi günlerde kullan :D :D Benim kafa da gitmiş İndirim bitti zannetmiştim sen söyleyince düzelttim kralım teşekkürler info için.

Arkadaşlar bu fanlar reverse fan mıdır, sıvı soğutmanın fanlarını değiştirmek için kullanacağım sıvı soğutmayı da yana takacağım kasa o11 vision compact

Geri