Çözüldü✓ Hazır Sistemde bu Segotep Soğutucu Montajı Sağlıklı Mı? (Çözüldü!)

soğutucu yamuk duruyor, kasanın içine hava üfleyen fan sayısı 0. sonra diyorlar kuletipi işlemcimi soğutmuyor neden ısınıyor.

foto açısı yanıltmıyorsa soğutucu yerinden çıkmış, alttaki fanların da ters montajlanması lazım

Evet kastırıp yamıltmuşlar. Hayır şikayet etmesi ben forum yaz dedim Bi yerlere yaz dedim ama yazmadı rezalet toplamışlar geldi yardım istedi bende topladım sistemini
Anladım şu an servise götürüyorum ince hesaba getirin öyle bakalım dediler. Büyük ihtimal bende de benzer bir montaj hatası yaptılar. Hakkımı arayacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

soğutucu yamuk duruyor, kasanın içine hava üfleyen fan sayısı 0. sonra diyorlar kuletipi işlemcimi soğutmuyor neden ısınıyor.
İncehesapa götürüyorum konuşacağım bunları da. Sağolun.

foto açısı yanıltmıyorsa soğutucu yerinden çıkmış, alttaki fanların da ters montajlanması lazım
Anladım bunu da söyleyeceğim sağolun ve ya yamuk ya da çıkmış durumda zaten.

Hocam sıkıntı var bende bu tarz kule tipi kullanıyorum. Vidaları sıkınca zaten dik durması lazım. Sol sıkmışlar sag gevşek gibi geldi. Soğutur ama tam performans vermez. Bloğa temas etmesi lazım her türlü dik duracak o. Bu tarz soğutucular en kötü atx anakarta alınmalı. Boyut olarak sıkıntı çıkıyor sonra.

Tam anlamadım rame çarpıyorsa eğer ram değişimi yaptır kral. Blokları büyük herhalde o yüzden temas ediyor.

Hocam sıkıntı var bende bu tarz kule tipi kullanıyorum. Vidaları sıkınca zaten dik durması lazım. Sol sıkmışlar sag gevşek gibi geldi. Soğutur ama tam performans vermez. Bloğa temas etmesi lazım her türlü dik duracak o. Bu tarz soğutucular en kötü atx anakarta alınmalı. Boyut olarak sıkıntı çıkıyor sonra.

Tam anlamadım rame çarpıyorsa eğer ram değişimi yaptır kral. Blokları büyük herhalde o yüzden temas ediyor.
Rame çarpmıyordu ama onlara baktıracaklar. Servise geldim. Normal halini gösterdiler altında boşluklar var uyumlu. Değişim yapacaklar yenisiyle. Büyük ihtimal dediğiniz gibi oldu ve kargoda iyice mahvoldu ben de ondan kendim getirdim. her şey bitince beni de kontrol için çağıracaklar onları bekliyorum. Herkesin yorumları doğru çıktı.

Kim montajladiysa yaptırım falan uygulanmalı. Ezel'in kör anası mı taktı bunu yuh!
Keza ranlere ufak temaslarda sorun olmaz + öndeki fanı ortaya taksa yine işe yarar + takmak istemeseler bile fanı kaydırsalar yeterlidir.
Kargo yüzünden yamulmuştur diye umuyorum. Kesinlikle destek talebi aç.
Edit : konu çözülmüş boşuna patladım...

Kim montajladiysa yaptırım falan uygulanmalı. Ezelin kör anası mı taktı bunu yuh!
Keza ranlere ufak temaslarda sorun olmaz + öndeki fanı ortaya taksa yine işe yarar + takmak istemeseler bile fanı kaydıraklar yeterlidir.
Kargo yüzünden yamulmuştur diye umuyorum. Kesinlikle destek talebi aç.
Açtım servise de geldim getirdim kendim. Kargoya tekrar güven olmaz. Direkt değiştirecekler sıkıntılı parçaları. Benimle de test yapacaklar. Kargodan sıkıntı olmuştur dediler ama montaj hatası var diye de düşünüyorum öyle sıkıntı kolay kolay olmaz diğer her şey kutular vs sağlamken. Yurtiçi kargo tabii güvenemiyorum. her şey olmuş olabilir. Destek oldular ya şu an beklemedeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri