Rtx 4060 ryzent 5600 hazır sistem satan bir yer var mı?

Pawikann

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
Üniversite öğrencisiyim bir yandan çalışıyorum. Hep içimde heves kaldı bir sistem çekmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla bütçemi aşmayacak şekilde rtx 4060 ve ryzen 5600 ile sistem toplamak istiyorum. Çok bir bütçem yok akşamları zevk alacağım f/p sistem için önerileri olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Anakartı B650M-R yapıp AM5 şu sistemi alabilirsiniz. Çok araştırmadım genel sitelerde en düşük fiyata bunu buldum. Hem AM5 ileriye dönük hem de fiyatı uygun. Bu arada 4060 üretimi durduğundan, piyasada genelde 5060 daha uyguna satılıyor. İkinci elden 4060 daha ucuza sistem bulursunuz, ama bütçeniz ₺40K ise aşağıdaki sistem ideal.

Anakart dışında istiyorsanız performans ayarı kısmını da işaretleyin, gerekeli ayarları yapıp göndersinler. Çok anlamıyorsanız ₺400 OC vb. ayarları yapılı gelmesi ideal olur.

2026-04-30_01-40.webp

İleride bu sisteme bellek alınabilir. Bir de bütçe biraz zorlanabiliyorsa SSD 1 TB alabilirsiniz. Forumda VRAM'dan alınmaz diye bütçe artır falan diye darlayacak arkadaşları şimdiden çok ciddiye almayın. Ben 4060 ile çoğu modern oyunu, 2-3 doku ayarı kısıp gayet hoş gözükerek oynuyorum. Ayrıca AMD tarafında bir seçenek de bulamadım.

Daha ucuz 7500F'li 1-2 sistem var. Ama onlarda da anakartlar kötü. B650M-R iki m2 slotu var, mosfet soğutucusu var iyi yani.

Son düzenleme:
Üniversite öğrencisiyim bir yandan çalışıyorum. Hep içimde heves kaldı bir sistem çekmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla bütçemi aşmayacak şekilde rtx 4060 ve ryzen 5600 ile sistem toplamak istiyorum. Çok bir bütçem yok akşamları zevk alacağım f/p sistem için önerileri olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Cuma akşam konu açın Gaming gecesinde uygun bir sistem gelir alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,827
Üyeler
193,152
Son üye
Mennosia
Geri