🔥İndirim MSI Spatium M450 1TB Gen4 SSD 5168 TL

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,025
hocam beş buçuk çok değil mi buna ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirimle beş yine çok
Hocam fiyatları ben belirlemiyorum çoksa satın almayabilirsin. Şuan en ucuzu bu

5249a geldi ama aldım genede 1 tane ihtiyaç vardı windows kurmaya. birde süresi dolacak bonuslar vardı.

Hocam fiyatları ben belirlemiyorum çoksa satın almayabilirsin. Şuan en ucuzu bu
hocam ucuz diye atmışsın ya fikrimi söylüyorum sadece. piyasada bu segmentte giriş seviye ssdler yarı fiyatına var. bu fiyatta crucial t700 falan bulunabiliyor high end 12000 mb/s ye kadar. yanlışım varsa düzeltin.

hocam ucuz diye atmışsın ya fikrimi söylüyorum sadece. piyasada bu segmentte giriş seviye ssdler yarı fiyatına var. bu fiyatta crucial t700 falan bulunabiliyor high end 12000 mb/s ye kadar. yanlışım varsa düzeltin.
linkini atarmısın hocam

Kargoya verilmeden gelsede iptal etsek

Crucial T700 1TB linki bekliyoz hocam tüm arkadaşlar olarak 5000 Liraya hadi sen 8e bul oda okey.

ya boş boş yorumlar yapıyorlar. msi kalitesinde yarı fiyatına ssd linki atın da bizde bi görelim arkadaşlar.

10 numara fiyat satıcı da güvenilir ee marka MSI bu fiyattan daha ucuza ne bulunabilir Allah aşkına ya

10 numara fiyat satıcı da güvenilir ee marka MSI bu fiyattan daha ucuza ne bulunabilir Allah aşkına ya
Arkadaş muhtemelen eski fiyatlarını hatırlıyo hocam ram krizinden önceki çok üstüne gitmemek lazım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,099
Üyeler
193,252
Son üye
M_odem
Geri