Çözüldü✓ Pubg Steam Lobby geç yüklenme geç açılma sorunu

Oyunu silip yükleme boşuna sorun goodbydpi da onu ve dc yi kapat pubg girdikten sonra aç. 10kdays in dc sinde bu sorunu düzelmek için bi dosta var yönetici olarak çalıştırman gerek onuda yapabilirsin.

Oyunu silip yükleme boşuna sorun goodbydpi da onu ve dc yi kapat pubg girdikten sonra aç. 10kdays in dc sinde bu sorunu düzelmek için bi dosta var yönetici olarak çalıştırman gerek onuda yapabilirsin.
Evet ondanmış bir arkadaş daha söyledi dün burada onun sayesinde sildim düzeldi.Tekrar uğraşmadım kurmayla ama bakacağım 10kdays için

dc yüklü değil bende ama bende de yapıyor goodbydpi da ne demek bilmiyorum benim ne yapmam lazım

Hocam bunları adam akıllı ücretli vpnlerle kullanabilir miyiz? dıscordu falan pc de hiç kullanmadım telefonda hali hazırda vpn kullanıyorum.
Bilmiyorum uzun süreli vpn deneyimim olmadı. bu olaydada 1mbps sabitlendiydi hızım issyi arayıp söyledim gelip sıfırladılardı her şeyi, yine olursa bu kadar uğraşmak istemiyorum ama belki vpn uzun süreli ağda karmaşıklık çıkaracak şekilde çalışmıyordur biraz araştırın hocam siz yinede

Bilmiyorum uzun süreli vpn deneyimim olmadı. bu olaydada 1mbps sabitlendiydi hızım issyi arayıp söyledim gelip sıfırladılardı her şeyi, yine olursa bu kadar uğraşmak istemiyorum ama belki vpn uzun süreli ağda karmaşıklık çıkaracak şekilde çalışmıyordur biraz araştırın hocam siz yinede
Teşekkürler hocam sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,331
Üyeler
193,341
Son üye
Hanoglu
Geri