🔥İndirim Apple iPhone 17e 256GB Siyah 50.999 TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,643

ilk çıktıgında 55 bin tl iken şuan 51 bin seviyesine düşmüş iphone isteyenler için satıcı trendyol kendisi satıyor düşünen baksın

50e 60hz telefon alınmaz(!)

demeden, bal gibi alınır.

600 dolarlık telefona 50 bin vermek o kadar koyuyor ki adama. ÖTV saçmalığı yüzünden şunlara beş kuruş veresim yok, 10 bin daha ekleyip iphone 17 pro max base model alıyorsun. Soygun büyük.

Bütçe biraz artarsa 16e yerine bunu almak mantıklı aslında, işlemci de daha güncel. Ayrıca 128 GB değil, 256 GB depolama da satın alıyorsunuz. Fakat gördüğüm kadarıyla iPhone'ların e serilerinde bir ilgisizlik var Türkiye pazarında galiba, bu kadar kısa süre içinde fiyatının düşmesi çok ilginç. Apple ürünleri kolay kolay indirim yemez yoksa.

Bütçe biraz artarsa 16e yerine bunu almak mantıklı aslında, işlemci de daha güncel. Ayrıca 128 GB değil, 256 GB depolama da satın alıyorsunuz. Fakat gördüğüm kadarıyla iPhone'ların e serilerinde bir ilgisizlik var Türkiye pazarında galiba, bu kadar kısa süre içinde fiyatının düşmesi çok ilginç. Apple ürünleri kolay kolay indirim yemez yoksa.
ben bu sebeple bedavaya 16e aldım çok memnunum garip millet

ben bu sebeple bedavaya 16e aldım çok memnunum garip millet
Muhtemelen tek kameralı ve çentikli diye mesafeli duruyor insanlar yoksa aynı işlemci onda da var, performansları benzer yani düz iPhone modelleri arasında.

Uygun fiyata hem güncel telefon almak hem de Apple ekosistemine dahil olmak isteyenler için ideal telefonlar 16e ve 17e.

Muhtemelen tek kameralı ve çentikli diye mesafeli duruyor insanlar yoksa aynı işlemci onda da var, performansları benzer yani düz iPhone modelleri arasında.

Uygun fiyata hem güncel telefon almak hem de Apple ekosistemine dahil olmak isteyenler için ideal telefonlar 16e ve 17e.
Apple pazarlama işini iyi biliyor. Anlayan adama boş muhabbetlere takılmayanlara 16e yi 17e yi makul fiyatlarla sunuyor, gösteriş meraklılarıyla işi bilmeyen ergenlere de diğer modelleri iki katı fiyata çakıyor satıyor.

Son düzenleme:
5-6 yıl idare eder mi beyler, xiaomi 11t pro kullanıyorum, kamerası bok gibi, ikinci el ve yurtdışı mevzularına girmek istiyorum.

5-6 yıl idare eder mi beyler, xiaomi 11t pro kullanıyorum, kamerası bok gibi, ikinci el ve yurtdışı mevzularına girmek istiyorum.
iphone al keyfine bak 2.elde degeri de android kadar düşmüyor

Kameradan çok beklentiniz varsa 17e sizi üzebilir, 17e'de tek kamera yani ana kamera var. O da gayet güzel fotoğraflar çekiyor ama başka kamera yok. Onun haricinde gayet güzel ve sizi 5-6 yıl götürebilecek bir telefon 17e.

Kameradan çok beklentiniz varsa 17e sizi üzebilir, onun haricinde gayet güzel ve sizi 5-6 yıl götürebilecek bir telefon 17e.
17e de kamera düz 17 nin ana kamerası elindeki xiomi den çok daha iyi çeker zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,443
Son üye
kayix
Geri