Torrent indirme hızı inanılmaz yavaş?

voices38 in dosyasını indiriyorum şuanda tam olarak hangi linki indirmem gerek?
voice38 olarak gösterilen torrentin yorumu olmadığından bir şey diyemem fakat, dodi ve fitgirl'ün yorumları negatif. Çalıştıranlar da 1 saat sonra crash yiyip atıyormuş oyundan. Ben de beklemedeyim illa crack gelir.Crack gelince Dodi'nin kendi sitesinden indiririm sanırım.Sizde ara ara kontrol edin dodi repacks yazınca çıkıyor.

voice38 olarak gösterilen torrentin yorumu olmadığından bir şey diyemem fakat, dodi ve fitgirl'ün yorumları negatif. Çalıştıranlar da 1 saat sonra crash yiyip atıyormuş oyundan. Ben de beklemedeyim illa crack gelir.Crack gelince Dodi'nin kendi sitesinden indiririm sanırım.Sizde ara ara kontrol edin dodi repacks yazınca çıkıyor.
voices38 çalışıyor +crackfix yap ben dünden beri oynuyorum

voices38 çalışıyor +crackfix yap ben dünden beri oynuyorum
Torrentle bir şey indirmeye kalkarsan seede takılırsın aktif kullanılmayan sitelerin torrentleri boş oluyor bkz : fullprogramindir oyunindirvip vs
onun yerine part part indir daha hızlı çekersin jdownloader kullan

Torrentle bir şey indirmeye kalkarsan seede takılırsın aktif kullanılmayan sitelerin torrentleri boş oluyor bkz : fullprogramindir oyunindirvip vs
onun yerine part part indir daha hızlı çekersin jdownloader kullan
tarayıcıdan indirdim ya çoğu siteden bulduğum torrentlerin hiçbiri indirme vermiyodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,619
Üyeler
193,456
Son üye
Çağrı Eyüpoğlu
Geri