Yapay zeka olduğu sürece zor hocamSoru başlıkta arkadaşlar
16gb 6000mhz CL38 rame 7500TL vermek mantıklı mıdır kararsız kaldım (Lexar Thor)
2 tane alınca 32gb ram 15k ya geliyor iyi değil mi fiyatı ?Soru başlıkta arkadaşlar
16gb 6000mhz CL38 rame 7500TL vermek mantıklı mıdır kararsız kaldım (Lexar Thor)
zamlardan once 16gb tek slot kıngston sıfır ramı 2000 tl ye almıstı kuzenım sence normal mi?2 tane alınca 32gb ram 15k ya geliyor iyi değil mi fiyatı ?
Ya eskiye göre normal değil okey de şimdiye göre 15k çok iyi.zamlardan once 16gb tek slot kıngston sıfır ramı 2000 tl ye almıstı kuzenım sence normal mi?
Vatan indirim yapsada yararlansak full al satcilar almis sari sitede doluValla benimde öyle hocam 7500f b650 aldık 2 aydır pc bakamıyoruzddr4 takacam artık
Ramler şuan sadece düzene çekildi satıcılar yurt dışında kimse ddr5 e geçmiyor diye 100 dolara kadar fiyat kırptı Ramler düştüğü için değil satılmadığı için kırpıldı fiyat 2027 ortasına kadar tüm stokları hali hazırda satın aldılar bu ama bu döngü bitsede çok düşeceğini düşünmek saçmalık olur ddr4 stokları bitti ve dibine kadar tükendi tek 0 geçebileceğin platform ddr5 o yüzden çokta bir düşüş beklememek lazım ki pcb maliyetleride artıyor anakartlara vs de zam gelecektir yakın süreçte ekran kartı vsSoru başlıkta arkadaşlar