RAM fiyatları sizce ne zaman normale döner?

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,026
Soru başlıkta arkadaşlar
16gb 6000mhz CL38 rame 7500TL vermek mantıklı mıdır kararsız kaldım (Lexar Thor)

Yapay zekaya talep çok bende o şekilde düşünüyorum, bazı şeyleri de ertelemeyi sevmiyorum. yarına çıkacağımız belli değil. Buradayken tadını çıkaralım :)

Yapay zeka olduğu sürece zor hocam
Aynı paraya goodram var 6000mhz CL36 ama çalıştığına dair bir kanıt yok, vatan bilgisayardan 1.5yıl garantisi var. Elden lexarı alacam gibi.

2 tane alınca 32gb ram 15k ya geliyor iyi değil mi fiyatı ?
zamlardan once 16gb tek slot kıngston sıfır ramı 2000 tl ye almıstı kuzenım sence normal mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 tek slot sıfıer ramler 10k idi fiyatlarda bir düşüş var,

talep azarlısa fiyat düşer
talep artarsa fiyat artar

ben ddr5 e geccektım 1 2 bin tl ye ama ramler artınca o işler yalan oldu, arkadaşa kasa alcaktık 64gb rame 30-50 arası bi para ödedim lol oynıcam demişti adam, ofis çalışanı para umrunda değilde olan biziim gibi gariplere oluıyo

Soru başlıkta arkadaşlar
16gb 6000mhz CL38 rame 7500TL vermek mantıklı mıdır kararsız kaldım (Lexar Thor)
Ramler şuan sadece düzene çekildi satıcılar yurt dışında kimse ddr5 e geçmiyor diye 100 dolara kadar fiyat kırptı Ramler düştüğü için değil satılmadığı için kırpıldı fiyat 2027 ortasına kadar tüm stokları hali hazırda satın aldılar bu ama bu döngü bitsede çok düşeceğini düşünmek saçmalık olur ddr4 stokları bitti ve dibine kadar tükendi tek 0 geçebileceğin platform ddr5 o yüzden çokta bir düşüş beklememek lazım ki pcb maliyetleride artıyor anakartlara vs de zam gelecektir yakın süreçte ekran kartı vs

Yurt disi sitelerde normale donmeye basladi ytube kanallarini takip et pcbuilder vs. Bizde de 2 hafta once vatan kampanya yapmisti zaten gorduk dustugunu. Durum su ki bize gelmesi lojistik yollariyla 3 hafta suruyor en az. Kriz falan yok artik rahat olun. Windows 32 gb ram kullanin diye hala kriz cikartma derdine dusmus bu bile kanit icin ywterli :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri