Attack shark ürünlerinde indirim

İndirim kodu var mı acaba dmsjjas

Fiyatlar çok iyi bence x11 ultra özellikle hem karbon fiber hemde 3950 nordic 54l15 ile geliyor top seviye

Beyaz klavyeden çektim bi tane bakalım karbon falan farklı duruyor tabi bu fiyata kablosuz olmaması biraz üzücü ama yine de malzeme kalitesi sağlam duruyor

Beyaz klavyeden çektim bi tane bakalım karbon falan farklı duruyor tabi bu fiyata kablosuz olmaması biraz üzücü ama yine de malzeme kalitesi sağlam duruyor
Hocam bu ürünün kablosuzu var ancak fiyat farklı doğal olarak. Beast espor'dsn bakabilirsin. Oyun için alıyorsanız kablolu öneririm, fiyat olarakta iyi şuan

Hocam bu ürünün kablosuzu var ancak fiyat farklı doğal olarak. Beast espor'dsn bakabilirsin. Oyun için alıyorsanız kablolu öneririm, fiyat olarakta iyi şuan
Hocam dediğiniz gibi oyun için kablolu daha iyi kablosuz modeline baktım indirime girmemis ya da ben kaçırdım şuan 4 bin sırf kablosuza o fark değmez zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Attack shark x11 ultra - 3569
Attack shark r68 he - 2715
Attack shark X3 pro - 1819
Attack shark x3 - 1353
Dikkatimi çeken ürünler bunlar. Diğer ürünlere de göz gezdirebilirsiniz. GİZA ve Meyer gaming bazı ürünleri eşzamanlı indirime sokmuş gibi görünüyor. İhtiyacı olan kaçırmasın bence. Fiyatlar yurtdışı fiyatlarından daha iyi

Bu ürünlerle karşılaştırabilirmisiniz?

beyaz olanın stoğu bitmese almayı düşünüyordum, yada ink siyah olan modeli indirime girmiş olsa. Alanlara hayırlı olsun.

1777834311677.webp

İyi mi ettim bilmiyorum hosuma gitti aldım . Elimde Aula Sc800 var değer umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri