Laptopa soda döktüm.Yardım

Snchallw

80+
Reaksiyon skoru
10
Maalesef ki laptopa soda döktüm.Ev tipi fan ile soğuk hava ile kurutmaya çalışıyorum. V şeklinde ters olarak arkadan veriyorum havayı.Beypazarı cam şişe döküldü ama yarıdan fazlası dökülmedi neyse kısa keseyim çözüm Önerleri varsa aktarırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Maalesef ki laptopa soda döktüm.Ev tipi fan ile soğuk hava ile kurutmaya çalışıyorum. V şeklinde ters olarak arkadan veriyorum havayı.Beypazarı cam şişe döküldü ama yarıdan fazlası dökülmedi neyse kısa keseyim çözüm Önerleri varsa aktarırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kanka pirince koy ciddiyim. Ve 3 4 gün hiç dokunma komple kurusun. Tüm parçalar kuruduktan sonra çalışır muhtemelen. Klavyeden emin değilim ama.

Hocam bildiğim kadarıyla normal suyun gazlandırılmış ve mineralli hali soda kuruduktan sonra pek zarar vereceğini sanmıyorum şekerlenme yapmaz yani. Yinede önlem olarak yağsız kontak sprey tavsiye ediliyor böyle durumlarda hep.

ters çevirmek daha mantıklı olabilir hava vererek icine sokuyorsunuz dahada zamanında kola döktüm bişey olmadı fakat tuşlar bı tuhaf oldu sertleşti

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
pirince koyma daha kötü olur ters v koy pencerenin önünde 2 gün açma kurur o
Aynı problemi yaşadım, bu şekilde çözdüm hiçbir problem yaşamadan 4 yıl kullandım sonrasında

Açılıp temizlenmesi lazım, oksitlenme riski var. Öyle bıraktım kurudu dersen ilerde pişman olabilirsin. Fön makinesi tutmak doğru bir seçenek değil.

Aynı problemi yaşadım, bu şekilde çözdüm hiçbir problem yaşamadan 4 yıl kullandım sonrasında
Tat kaçırdı gece gece,cihaz açılıyor.Klavye çalışıyor herhangi bi sorun yok şimdilik fan ile kurutuyorum.Sadece şarj denemedim onu da yeterli kurutma sonrasında deneyeceğim.

Soda, su, kolonya vs. dökülmesi sorun değil. İsterki havuza sokup çıkartın. Cihazı açıp devrelere zarar vermediğiniz sürece birkaç gün içinde tamamen kuruyup kullanılabilir hale gelecektir. Cihazın üzerinden kesinlikle akım geçmemesi gerekiyor ve mümkünse sökebildiğiniz kadar sökün.

Son düzenleme:
IMG_4529.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,341
Üyeler
194,339
Son üye
F.unlu
Geri