28K'ya İkinci El Sistem Toplama Tavsiyesi

juststick

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
28000
beyler merhaba yazın çalıştığım parayla güzel bi sistem toplamak istiyorum kafamda belirlediğim bazı parçalar var mesela işlemci olarak ikinci el r5 5600 ya da r5 7500f almayı düşünüyorum ekran kartım net rx 6600 xt alacağım diğer parçalar olarak da aşağıdaki parçaları düşündüm ram ve ssd babamın tanıdıklardan halledeceğiz 2x8 16 gb ram 1 tb ssd sizce hangi anakartı tercih etmeliyim yorumlarınızı bekliyorum ve bu belirlediğim şekilde sizce memnun kalır mıyım cs 300-400 fps alsam yeterli
Kasa: VENTO VG4202FLA Tempered Glass USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Tower Kasa
PSU: FSP Hyper 80+ Pro 650W 80+ 120mm Fanlı ATX12V PSU

hocam 7500f am5 soket yani o bütçelerle o işlemciyi alamazsın çünkü rami falanda ddr5 alman gerekir ki onunda tanesi 10k zaten o yüzden 5600 alman gerekir ki fp olarak am4 ün babasıdır. ben 5500 6600 ile csde 300 ün altına düşmüyorum sende en kötü o kadar alırsın ama bütçeye monitör vs dahil değilse 20ye falan toplaman gerekiyor 28k çok bu kasaya

hocam 7500f am5 soket yani o bütçelerle o işlemciyi alamazsın çünkü rami falanda ddr5 alman gerekir ki onunda tanesi 10k zaten o yüzden 5600 alman gerekir ki fp olarak am4 ün babasıdır. ben 5500 6600 ile csde 300 ün altına düşmüyorum sende en kötü o kadar alırsın ama bütçeye monitör vs dahil değilse 20ye falan toplaman gerekiyor 28k çok bu kasaya
hocam bilgilendirme için sağolun o zaman r5 5600 için bi anakart lazım bana wifi desteği olsun sanırım wifi olmayanları varmış ethernet kablosu çekme ihtimalim yok çok bilgili değilim ama şöyle f/p bi anakart lazım bana

hocam bilgilendirme için sağolun o zaman r5 5600 için bi anakart lazım bana wifi desteği olsun sanırım wifi olmayanları varmış ethernet kablosu çekme ihtimalim yok çok bilgili değilim ama şöyle f/p bi anakart lazım bana
anakartlar ve fiyatları hakkında çok bilgim yok ama evet bazılarında wi-fi olmuyor olmayanlara da wi-fi adaptörü takılabiliyor fakat direkt o özelliğe sahip anakart kadar iyi çeker mi emin değilim o yüzden bu konuda görmezlerse yeni konu açarak am4 wi-fi destekli fp bi anakart önerisi isteyebilirsiniz bütçenize göre

Geri