Lise 12. Sınıf öğrencisi ortaokuldan beri ilahiyat ilgisi olan İmam yada din kültürü öğretmeni hayali olan biriyim ataması iş imkanı kısıtlı belli bende şimdiden Gazali vs okuyup kendime dini terimler sözlüğü yapmaya başladım öğrenmek maksadıyla lakin yks derslerine ilgim pek yok bende ztn yerleşmesi basit ama okuyup atanması zor bir bölümdür ilahiyat hedefim Çanakkale 18 Mart ve zor değil hani istediği sıralama 400 k civarı netlerde benim genelde tyt 30-45 arası ayt 30 civarı alıyorum zihnen sanki çantada keklik gibi geliyor ancak bunun garantisi yok farkındayım bir bakıma 40 gün kala çalışayim ney arttirayim diyorum sonrada diyorumki 40 günde ne yapabilirsin diğer yandan diyorumki zor değil ztn ilahiyata şimdiden başlayayım çünkü benim herkesten 1-0 önde olmam gerek bu yol taşlıdır iyi bilmek gerek daha çok maneviyat tarafındayım o konularda az biraz bilgim var arttırıyorum hani sevdiğim şeyler diye öğrenmekte mutlu ediyor sizce ne yapmalıyım varmıdır bir tavsiyeniz yks calisayimmi gerek yokmu