DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

Valla bende neo2 veya lito düşünüyordum ama ekranlı kumanda büyük kolaylık,neo2 aslında tam benlik kumandasız felan ama uçuş süresi sıkıntı onunda 😄
Ekranlı kumanda bence pek önemli değil ama en azından bence rc n3 alın telefondan uçakmak keyifli değil bende neo kullanıyorum.Neo 2 için kumamdanın yanında alıcı da almak lazım

Gençler dron bilgim sıfır al-sata gider mi? Hızlı gider fiyatı nedir? Mağazadan alacağım direkt.

Ekranlı kumanda bence pek önemli değil ama en azından bence rc n3 alın telefondan uçakmak keyifli değil bende neo kullanıyorum.Neo 2 için kumamdanın yanında alıcı da almak lazım
Zaten Neo 2 alınca o şart neo2 bin avantajids çok fazla mini 3 güzel cihaz ama özellikleri eksik benim gözümde mini 4k ile farkı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gençler dron bilgim sıfır al-sata gider mi? Hızlı gider fiyatı nedir? Mağazadan alacağım direkt.
Alsat işi dronda cok mantıklı değil 2. El fiyatları çünkü çok değişken

aldım bir tane teşekkür ederim

incelemelerine baktım baya güzele benziyor. paket içeriği güzel benim de alasım geldi. ama büyük ihtimal 1-2 hafta kullanıp bırakırım gibime geliyor.

stok olsa alacam memlekette vatan mağazası yok şehir değiştiresim de yok şuan :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GELDİ STOK ALDIM 4 TAKSİTLE

Dayanamadım mağazadan kapıp geldim sjxnd
IMG_8857.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,151
Üyeler
194,867
Son üye