Honor 600 5G 256GB Hafıza 8GB Ram 29.999₺

Hali hazırda Honor 90 kullanıyorum. 12 Gb Ramli ve hiçbir sorunu çok şükür yok. Ancak piyasaya giriş yaparken sürekli fiyat iddiası ile kendinden söz ettiren firma azıcık palazlanınca Samsung fiyatına mal satmaya başlamış. Pro modelinde 8 Gb ram var 60 bin lira şaka gibi ya.

Telefon dün Türkiye pazarına Hepsiburada ile lansman fiyatttan giriş yapmış. Sepette ekstra 5.000₺ kupon ile fiyat 29.999₺ oluyor. İhtiyacı olanlar ve asgari ücret bandına yakın orta segment bandında telefon arayanlar değerlendirebilir. Banka kampanyaları ile fiyatı 25K seviyesine yaklaştırabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Telefon hakkında incelemeleri YouTube'da izleyebilirsiniz. Birkaç kanal paylaşmış, aratırsanız çıkar.

Honor 600 Link: https://www.hepsiburada.com/honor-6...rkiye-garantili-altin-beyazi-p-HBCV0000E0R6N1
Tüm Modeller: https://www.hepsiburada.com/honor-600-android-telefonlar-xc-60005201-b8852-t6802

Honor 600'ün Dikkat Çeken Özellikleri

Alıntıyı görüntüle
A57 gibi fiyatı balon bir telefon olmuş, 25K bandına düşmeden alınmaz bunlar 30a çıkan zaten S25 FE ve benzeri amiral gemisine yakın cihazlar alabiliyor.

5 ay önce 400 pro 12/512 ve işlemcisi daha iyi olanı bu fiyat bandındaydı. Bu fiyata 8/256 kesinlikle alınmaz. İlerleyen günlerde 20 25 bandına mutlaka iner.

ben bu telefonu ve pro modelini toplu taşımada cebimden çıkarmaya utanırdım tam bir fakir iphone klonu olmuş.
S25fe ya da nothing phone 4a - 3a pro gibi cihazlar varken bunu alan olmaz herhalde

Yazılım berbat onu göz önünde bulundur lazım. Honor 90 kullandım yazılım çok iyiydi sonra honor 400e geçtim yazılım güncelleme ile berbat hale geldi cihaz 6000 MAH batarya var sanki 3000 mah gibi oyun bile oynamıyorum :D ki Türkiyede 3 yıl güncelleme alacaz honor 400. Honor 600 kaç yıl bilmiyorum ama son honor cihazım bu. A56 daha mantıklı gibi duruyor hem daha ucuz. Şarj aleti ve kılıfda koymamış 600 serisine.
Hocam bende genel olarak telefondan memnunum alalı 6-7 ay oldu ama şarj konusunda hak veriyorum size ilk başta çok iyiydi sabah 6'da kullanmaya başlıyorum geceye kadar yetiyordu ancak şimdi akşam 7-8 oldu mu bitiyor umarım yakın zamanda düzeltirler.

Banka kampanyasıyla 25kya geliyorsa alınır da onun dışında s25fe veya phone 3a/3a pro daha mantıklı

Hocam bende genel olarak telefondan memnunum alalı 6-7 ay oldu ama şarj konusunda hak veriyorum size ilk başta çok iyiydi sabah 6'da kullanmaya başlıyorum geceye kadar yetiyordu ancak şimdi akşam 7-8 oldu mu bitiyor umarım yakın zamanda düzeltirler.
Yapay zekaya yatırım yapıyorlarmış öyle diyorlar :D düzeleceğini sanmıyorum hocam

Yapay zekaya yatırım yapıyorlarmış öyle diyorlar :D düzeleceğini sanmıyorum hocam
2 ay sonra yapay zeka desteğini keserler alanlar mal gibi kalacak ortada , honor 400 de günde 3 fotoğrafa destek veriyorlar 2 ay sonra vermediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben bu telefonu ve pro modelini toplu taşımada cebimden çıkarmaya utanırdım tam bir fakir iphone klonu olmuş.
S25fe ya da nothing phone 4a - 3a pro gibi cihazlar varken bunu alan olmaz herhalde
3 a pro da 4 a pro da çöp telefonlar tr fiyatlar ve global fiyatı yüksek , nothing 3 al rahatına bak hindistan sürümünü almayın illa nothing alacaksanız , epey olsa fiyatlarına bakacam da epey e erişim engeli geldi galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Poco X8 Pro'ya kıyasla alınır mı?
x8 pro bile honor 600 den iyi video kamera performansı verebilir işlemciyi kıyaslamaya gerek bile yok

Son düzenleme:
Geri