Öneri İlk araba önerisi 1.5-2m arası

hazır nakit 1.5m bütçem var olurda yetmez ise kredi ile 2m tamamlamayı düşünüyorum
sedan çok eski olmayacak araçlar arıyorum aklımda 2024 model megan icon var diğer düşündüğüm modeller arasında Octavia Superb 508 gibi modeller var bmw ve mercedes audi gibi modellerde almak isterim fakat ilk arabam olacağından almana bulaşmak istemedim 1.5m-2m arası hangisini önerirsiniz
kia xceed ,bu paraya lüks marka araba alırsan köşede bi 500 bin liran daha olacak

hazır nakit 1.5m bütçem var olurda yetmez ise kredi ile 2m tamamlamayı düşünüyorum
sedan çok eski olmayacak araçlar arıyorum aklımda 2024 model megan icon var diğer düşündüğüm modeller arasında Octavia Superb 508 gibi modeller var bmw ve mercedes audi gibi modellerde almak isterim fakat ilk arabam olacağından almana bulaşmak istemedim 1.5m-2m arası hangisini önerirsiniz
A3 sedan

bmw alırsanız hayatınızdaki güzel değişikleri hissedersiniz hocam
böw kullandım tam olarak hangi model bilmiyorum zevkli 250km yakın hız yaptım ama sıkıntılarından lorkuyorum yoksa bmw audi mercedes gibi markalarda olur ilk baktığım modeller c180-200 bakıyordum

böw kullandım tam olarak hangi model bilmiyorum zevkli 250km yakın hız yaptım ama sıkıntılarından lorkuyorum yoksa bmw audi mercedes gibi markalarda olur ilk baktığım modeller c180-200 bakıyordum
:D:D:D ustam sen bana instadan yazsana hemen ana bi araba bulayım sorunsuz güzel bi bmw temiz insta enescpy

W210 müzelik kondisyonda düşük km bulursun hocam bu bütçeye. Ömürlük araba şimdikilerden de çok daha konforlu ve sana vereceği sürüş zevkini söylemiyorum bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,753
Üyeler
195,148
Son üye
a13y
Geri