Ucuza ddr5 sistem için Rtx 5050 alınır mı

memossq

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
40000
merhaba arkadaşlar olabildiğince ucuz fiyata ddr5 am5 bir sistem toplamak istiyorum şu 1-2 ay içerisinde .normalde 5060 lı oem paket almayı düşünüyordum ama bu ekran kartının fiyatı iyi geldi ve gaming gende de gaming weekte de şu kasayı gördüm https://pckolik.com.tr/urun/VG2803F-650W vento nun psuları kaliteliydi diye hatırlıyorum doğru mu hatırlıyorum cevap yazarsanız sevinirim 2500 TL'ye hem psu hem kasa güzel geldi kasa aşırı güzel durmuyor ama idare eder.bu aralar böyle indirimler artınca kendim toplamaya daha yakınım şuan .muhtemelen işlemci olarak da r5 7500f alacağım 7500f in yanına bu ekran kartı alınır mı çok fazla hikayeli oyun oynamıyorum o yüzden çok güçlü birşeye de ihtiyacım yok ama 1080pde çift ekran yapınca sorun vs yaratır mı bu kart. genel işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum gta valorant tarzı bunların dışında fc 26 oynuyorum ama bu oyunların tümünde zaten çok fazla ekran kartı gereksinimi olduğunu sanmıyorum muadili olarak b580e gelicek olursak açıkcası intel gözümden düşen bi marka yani pek güven vermiyor nvidia daha güvenilir geliyor.

Ekran kartını bir kenarı bırakıp 6 'şar bine ssd ve anakart 10 bine ddr5 16gb ram ve kasa işlemci ekran kartı 20 bin desek toplam ~40k sizce kendim toplamaya değer mi yoksa oem paket daha mı mantıklı mesela şunun gibi https://www.incehesap.com/souldash-oem-paket-fiyati-57341/#tabs
segotep psu ve kasa kalite açısından ?

enermax diye bir marka ilk defa duyuyorum psu için kalitesiz bir şey almak istemiyorum sonradan sadece psu kaç tl dir ortalama bilindik bir marka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 bine ddr5 16 gb ram nerde var kingstonu mu diyon
hocam yuvarlayarak söyledim işlemci ekran kartı kasa toplam 18k küsür ediyor 10-12 bandında birden fazla 16gb ram de gördüm akakceden bakarken o yüzden o şekil yazdım

enermax diye bir marka ilk defa duyuyorum psu için kalitesiz bir şey almak istemiyorum sonradan sadece psu kaç tl dir ortalama bilindik bir marka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam yuvarlayarak söyledim işlemci ekran kartı kasa toplam 18k küsür ediyor 10-12 bandında birden fazla 16gb ram de gördüm akakceden bakarken o yüzden o şekil yazdım
enermax kalitesiz bir marka değil

peki o zaman hoş bir sisteme benziyor bu fiyatlar sizce oem sistemlerde de yavaş yavaş düşer mi yoksa şuan almalımıyım
Bişey diyimmi eğer zamanın varsa okular kapanırken karne hediyesi indirimini bekle arkadaşım bu indirimle baya düşük fiyata güzel sistem dizmişdi

peki o zaman hoş bir sisteme benziyor bu fiyatlar sizce oem sistemlerde de yavaş yavaş düşer mi yoksa şuan almalımıyım
fiyat hiçbir zaman düşmez hep yükselir

İnce hesabın 22.00daki indirimlerinede nir bak belki ihtiyacını görwn bir şeyler vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7
Geri