Rampage Direksiyonum Bozuk Mu?

thegapz

80+
Reaksiyon skoru
1
Dolap üzerinden, Rampage Rowdy v997 modelini aldım 2. El. Garantisi var dedi ve sorunsuz dedi aldım bende. Ama sanırım force feedback de sorun var daha önce force feedbackli bir direksiyon kullanmadım tam o yüzden emin olamıyorum ama . Assetto corsa da ve euro truck simulator 2 de denedim. Direksiyonu sağa doğru biraz oynatırsam kendi kendine sürekli sağa doğru oynatıyor motoru. Tamamen sağa doğru yaslanıyor ve asla düzelmiyor. Veya gaza hafif basmam bile direksiyonu sağa sola oynatıyor sürekli. Euro truckda da aynı problemler var. Uygulamasını yükledim feedback gücünü düşürdüm ama. Değişmiyor problem. Feedback gücünü 0 yaparsam da anlamı yok hiç. Bilen biri danışabilirse sevinirim.

Ekler

• 1000025682.webp
    1000025682.webp
    237.9 KB · Hit: 21
Bozuk ürün satmış ya da şanşınıza siz aldığınızda bozuldu, garantisi var ise garantiye gönderin umarım kontrol etmişsinizdir fatura vs istemişsinizdir alırken. Kaç tl ye almıştınız bu cihazı merakımdan soruyorum.

Bozuk ürün satmış ya da şanşınıza siz aldığınızda bozuldu, garantisi var ise garantiye gönderin umarım kontrol etmişsinizdir fatura vs istemişsinizdir alırken. Kaç tl ye almıştınız bu cihazı merakımdan soruyorum.
İade talebi ettim onaylanırsa iade edicem. 9380 liraya aldım . Sıfır üretilmiyordu diye sıfır alamadım.

İade talebi ettim onaylanırsa iade edicem. 9380 liraya aldım . Sıfır üretilmiyordu diye sıfır alamadım.
9400TL ye neden bunu aldınız ki logitech g29 falanda bulabilirdiniz rahatlıkla.

13 14 binden başlıyor onlar bulamadım shifterlısını
direksiyon setinde biraz paraya kıymak lazım bende ilk rampage düşünüyodum ama sonra logitech aldım hiç bi sorunu yok böyle ayda 1 2 kere oynuyorum sadece önerim eğer iade edebilirsen logitech g29 alman

13 14 binden başlıyor onlar bulamadım shifterlısını
anladım aslında 9 civarında g29 bulabilirdin viteside daha sonrasında 2 3 civarına çözerdin, umarım iade edebilirsin ama pek sanmıyorum kabul edeceğini satıcının.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,376
Üyeler
194,965
Son üye
volkan042
Geri