❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

risk budur dostum sen bilirsin ama ben haklıysam senden 3 adım önde olucaz
Ürünü Öğren + Ürünü Sepetle + Adres seç+ Ödemeye geç
haklılığın olabilir tabikide ama sen savunduğun şeyi kanıtlayamıyorsun insanların inanmasını bekliyorsun kimsenin bir anda güvenmemesi normal hocam alırsan hayırlı olsun senin için

haklılığın olabilir tabikide ama sen savunduğun şeyi kanıtlayamıyorsun insanların inanmasını bekliyorsun kimsenin bir anda güvenmemesi normal hocam alırsan hayırlı olsun senin için
kanka kanıtlayabileceğim bir yöntem var ama açıklamak istemiyorum tşkler

Gaming gecesi özel indirim yapıp sonra gelip de 1 TL'ye tekrardan indirim yapmazlar, gaming gecesi özel indirimli ürünleri unutun.
o da doğru gaming gecesi ürünlerine inipte hiç bakmadım bir tane arkadaş taglı ürün atınca kafamı karıştırdı valla ne yalan söyleyim :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka kanıtlayabileceğim bir yöntem var ama açıklamak istemiyorum tşkler
en ucuz olanı her zaman 1 tl olur yöntemi mi :kekw:

Varmı gençler tahmin?

o da doğru gaming gecesi ürünlerine inipte hiç bakmadım bir tane arkadaş taglı ürün atınca kafamı karıştırdı valla ne yalan söyleyim :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en ucuz olanı her zaman 1 tl olur yöntemi mi :kekw:
kanka bir hafta daha olursa onda da forumda olucam inş o zaman da en ucuz olansa söylerim

Yeşil forumdan bir eleman aynen şunu yazmış beyler:
Verilecek olan klavye bu arkadaşlar gerçekten site kodlarında "86372" bu id var, sitede aratınca da üstteki klavye çıkıyor. Hayırlı olsun, sepete eklemeyi unutmayın :)

Yeşil forumdan bir eleman aynen şunu yazmış beyler:
Verilecek olan klavye bu arkadaşlar gerçekten site kodlarında "86372" bu id var, sitede aratınca da üstteki klavye çıkıyor. Hayırlı olsun, sepete eklemeyi unutmayın :)
reis bütün sırrı bozdun ama arkadaş haklı
incehesap açığı kapatır vs. diye söylemek istemiyordum ama arkadaş patlattı

Geri