sayfa yenilenmiyor ki :Shttps://www.incehesap.com/gaming-geceleri/ bu sayfada bekle saati gelince yenile -yenileyebilirsen- direk tıkla sayfadan sepete ekle sonrası allah kerim![]()
eşeoğlueşek eskiden beğeniliyordu adı çıkmış şimdilerdekulaklık verirken fiyat 1.600'dü ve stock 500dü. Bu sefer stock 1000 ise fiyatı düşük klavye diye bi düz mantık kurasım geldi. Gözüm eşşeoğlueşşekte
işte belkide tam da o yüzden satıcının elinde birikti ürüneşeoğlueşek eskiden beğeniliyordu adı çıkmış şimdilerde
JDK104 beyler sepetleyin, tekrar kontrol ettimÜrün belli olmayınca.
Arkadaşlar bu klavyenin fiyatı 1tl olunca nerden bulacaz gaiming gecesine mi düşer ordan yenikemekmi lazım
gaming gecesi sayfasına düşüyor ilk ben kulaklıkta oraya sadece kontrol amaçlı bakmıştım sepetteydi zaten fiyatı güncellemeden ödeme adımında düzemişti ama bu sefer item belli değil mecbur oradan ürün sayfasına gidip eklicezÜye olup şansımızı deneyelim bakalım. 1tl olan ürünü nerden takip ediyoruz ?
almaya değecek uğraşılacak klavye değilJDK104 beyler sepetleyin, tekrar kontrol ettim
risk budur dostum sen bilirsin ama ben haklıysam senden 3 adım önde olucazResmi bir kaynaktan ürün bilgisi gelmeden sepete eklemeyin. Site göçmüşken sepetten çıkar, 1 TL'lik ürünü sepete ekle işlemi 10 dakikanızı götürüyor haberiniz olsun.
JDK104 beyler sepetleyin, tekrar kontrol ettim
haklı değilsenrisk budur dostum sen bilirsin ama ben haklıysam senden 3 adım önde olucaz
Ürünü Öğren + Ürünü Sepetle + Adres seç+ Ödemeye geç