SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 473
eşek james gelecek büyük ihtimal boşuna 1000 tl lik ibareyi kaldırmamışlarVarmı gençler tahmin?
eşek james gelecek büyük ihtimal boşuna 1000 tl lik ibareyi kaldırmamışlarVarmı gençler tahmin?
60 Liraya alabilirsek eşeği yine kafi olur benim için hayırlısı bakalım.eşek james gelecek büyük ihtimal boşuna 1000 tl lik ibareyi kaldırmamışlar
eminmiyiz hocamBeyler 100% https://www.incehesap.com/james-don...e-q-gaming-104-tus-siyah-klavye-fiyati-86372/ gelecek ekleyin sebebi önceki yorumlarda yazıyor
https://www.incehesap.com/uye/odeme.php sayfasında bekleyin full burayı yenileyin
Niye söylüyonYeşil forumdan bir eleman aynen şunu yazmış beyler:
Verilecek olan klavye bu arkadaşlar gerçekten site kodlarında "86372" bu id var, sitede aratınca da üstteki klavye çıkıyor. Hayırlı olsun, sepete eklemeyi unutmayın![]()
hep şu 200 300 düşen membran kalvyelerden dolayı evde 3 tane membran var boşu boşuna koleksiyona 1 membran daha eklencek belli oldu60 Liraya alabilirsek eşeği yine kafi olur benim için hayırlısı bakalım.
biz senin bu bilgiye nasıl ulaştığını merak ettik yoksa yalanda söylüyor olabilirdinKanıt isteyen arkadaşlar, yöntem sızdığına göre açıklıyorum:
Ürünleri yenilemek için products.php yoluna istek atılıyor, dönen yanıtın içinde gecenin yildizi "id" sini aratırsanız bu klavyeyi göreceksiniz
Ayrıca klavye linkinin sonunda da bu id var
Geçen hafta da kulaklıkta aynısı olmuştu
Alıntıyı görüntüle
O sırada forumu okuyan incehesap developerı
Alıntıyı görüntüle
heh süpersin şimdi sana canı gönülden güveniyorum umarım şansına alabilirsinKanıt isteyen arkadaşlar, yöntem sızdığına göre açıklıyorum:
Ürünleri yenilemek için products.php yoluna istek atılıyor, dönen yanıtın içinde gecenin yildizi "id" sini aratırsanız bu klavyeyi göreceksiniz
Ayrıca klavye linkinin sonunda da bu id var
Geçen hafta da kulaklıkta aynısı olmuştu
Alıntıyı görüntüle
O sırada forumu okuyan incehesap developerı
Alıntıyı görüntüle
eyvallah kanka da incehesap açığı kapatırsa forumca bir daha öğrenemeyebilirizbiz senin bu bilgiye nasıl ulaştığını merak ettik yoksa yalanda söylüyor olabilirdin