ASUS TUF A16 Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX 5060 8GB 16" FHD+Freedos - 52.979 TL

Ryzen 7 260 veya 350, intel cephesinde 255h falan pil ömrü açısından güzel süreler vaat eden işlemciler. Asus ekstra 90wh pil koymuş. 5070'li versiyonun incelemesinde 10 saati geçiyor wifi ile nette dolanma testinde. Öte yandan hx işlemcili intel,amd laptoplar 2-3 saati anca buluyor 😢.
HX işlemciler çok düşük güçlerde çalışamadığı için yüksek pil tüketiyor diye biliyorum. Onların da öyle bir dezavantajı var maalesef.

bana da bir laptop lazim, mac alasim geliyor hem pil omru cok uzun ama macos ve oyun destegi cok kisitli, oyun laptopu alayim diyorum bu sefer pilden feragat etmek gerekiyor, ikisi bi arada olunca da fiyat ucuyor

bana da bir laptop lazim, mac alasim geliyor hem pil omru cok uzun ama macos ve oyun destegi cok kisitli, oyun laptopu alayim diyorum bu sefer pilden feragat etmek gerekiyor, ikisi bi arada olunca da fiyat ucuyor
Pilde oyun oynarsan her türlü 1-2 saati anca buluyorsun. Konudaki laptop wifi ile nette gezinme, ofis işleri için falan 10 saate kadar dayanır. En azından incelemesinde öyle yazıyor🙂. Ağır işler için adaptöre takıp devam etmek şart😢.

Pilde oyun oynarsan her türlü 1-2 saati anca buluyorsun. Konudaki laptop wifi ile nette gezinme, ofis işleri için falan 10 saate kadar dayanır. En azından incelemesinde öyle yazıyor🙂. Ağır işler için adaptöre takıp devam etmek şart😢.
amac zaten gundelik isler ama genelde 10 saat goturmuyor cogu 6-7 saat arasi goturuyor, o da sadece 1 sekme acik olacak 5-6 sekme + arkada bir seyler acik olunca cok dusuyor sure, en azindan gozlemlerim boyle windowslar icin + bir de macler daha ileriye yonelikmis gibi geliyor bakim vs daha az gerektiriyor windowsa nazaran + build kalitesi

amac zaten gundelik isler ama genelde 10 saat goturmuyor cogu 6-7 saat arasi goturuyor, o da sadece 1 sekme acik olacak 5-6 sekme + arkada bir seyler acik olunca cok dusuyor sure, en azindan gozlemlerim boyle windowslar icin + bir de macler daha ileriye yonelikmis gibi geliyor bakim vs daha az gerektiriyor windowsa nazaran + build kalitesi
Windows'a nazaran değil de fanlı bilgisayarlara nazaran daha az bakım gerektiriyor diyelim🙂. Ssd ve ram arttırma olayı yok. Fan olayı yok ama yüke binince ısınıp performansı düşüyormuş ama ne kadar düşüyor? vs bir bilgim yok( Mac air için konuşuyorum)
Asus'u buradan alanlar illa ki var da kimse iki kelam etmiyor😢. 5070'li olan modelin incelemesi:

Ekler

• Screenshot_20260509_002540_Vivaldi.webp
    Screenshot_20260509_002540_Vivaldi.webp
    142 KB · Hit: 13
17,3 inc ve 5070 li düşünen varsa uygun fiyatlı, en büyük sıkıntısı şarj adaptörü yetersiz geliyormuş.
Acer'in 'pis' ettiği başka notebook'u. O çile çekilmez hocam ya.180w adaptör falan koysalar mis gibi notebook olacak.
Yanlış yazmamışlarsa %100 DCI-P3, qhd, 165 hz ekranı var. Misler gibi.

Geri