❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Selamınaleyküm,

Boykot yapan ve boykotu savunan tüm kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.

Mustafa Zahid ve MEJA gibi; kendini bilmez (kelimenin tam anlamı ile) haya bilmez, İftira makinesi haline gelmiş şahısların cahil ve acınası beyin travmalarını umuma açık yerde dile getirmeleri, toplumdaki kitapsızlaşmanın geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne seriyor.

Şu bilgiyi yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama aklı selim olanlara örnek var ki; Cahillerin veya kalbi mühürlenmişlerin yine bu açıklamda ders çıkarabileceği örnek yok ama; Ankebut 45'te: "... namaz sizi kötükükten ve hayasızlıktan alıkor..." şeklindeki açıklama, Namazın insan bedeninde haya yı tesis edebilen bir nurani mekanizma olduğunu göstermektedir. Namazın olmadığı kişilerde veya ailelerde haya duygusu eksik olacağı için bu insanlar hem boykot vs Rahmani meselelere duygusuz kalacak, hemde ilim (bilgi) yoksunluğundan dolayı olaylara kendi 6 Bin ayetsiz kafalarıyla cahilce yorum yapacaklardır)

Hepimiz korkudan gözlerin fışkıracağı duruşma günlerine çıkacağız; şartlar ne olursa olsun her daim boykota devam edilmeli ve katillerin (veya o zihniyettekilerin) marketlerinden ürünlerinde alışveriş yapmamalıyız. Bunun için bokot dedektifi uygulamasını tavsiye ederim.

Her zaman boykot ürünlere alternatifimiz olmayabilir, lakin milli sermayeden yeni ürünler gelene dek, katillerle ve kendini bilmezlerle mücadeleye devam edilmelidir.
Boykot herkesin en doğal hakkıdır ve istediğini boykot edebilir çok normal ama ne birilerini rahatsız edebilirsin ne de yapmayana laf edebilirsin bu kadar basit

Boykot herkesin en doğal hakkıdır ve istediğini boykot edebilir çok normal ama ne birilerini rahatsız edebilirsin ne de yapmayana laf edebilirsin bu kadar basit
Tüm konuyu başlatan arkadaş "boykotu bilmem karın tokluğuma bakarım güzel kampanya" dediği için açıldı bu tartışma. Ben sadece boykot olduğunu belirttim konunun başında başka bir şey yazmadım gördüğünüz üzere. Böyle bir şey yazılıyorsa tepki gösterilmesi normaldir, isteyen istediği boku yiyebilir biz kimseyi engellemedik.

• Hahaha
Reaksiyonlar: MEJA
Tüm konuyu başlatan arkadaş "boykotu bilmem karın tokluğuma bakarım güzel kampanya" dediği için açıldı bu tartışma. Ben sadece boykot olduğunu belirttim konunun başında başka bir şey yazmadım gördüğünüz üzere. Böyle bir şey yazılıyorsa tepki gösterilmesi normaldir, isteyen istediği boku yiyebilir biz kimseyi engellemedik.
onu yazan ben değilim senin cehaletin bu foruma zarar

doğu türkistan zulümlerinde sesi çıkmayanlar temuya aliexpresse koşanlar niye şimdi boykot diye ağlıyorlar boykot hassasiyetiniz ırka göre mi şekilleniyor o zaman neden bağırmıyordunuz temu aliexpress konularında bir şeyi yapıyorsanız delikanlı gibi her zulme her soykırıma yapın yok ben ikiyüzlü bi arap sevisiciyim diyorsanızda boykotunuzu sessiz sedasız kendiniz yapın car car milleti darlamayın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,344
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri