Değirmencidayı
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
epey şuan kapalı karşılaştırma yapabileceğim site lazım versus diye bi site biliyorum ama ondada çoğu ürün yok bildiğiniz muadil varmı başka.
ne karşılaştıracaksınız tam olarak?epey şuan kapalı karşılaştırma yapabileceğim site lazım versus diye bi site biliyorum ama ondada çoğu ürün yok bildiğiniz muadil varmı başka.
monitör alıcamda onun için lazımne karşılaştıracaksınız tam olarak?
neden kapandıepey şuan kapalı karşılaştırma yapabileceğim site lazım versus diye bi site biliyorum ama ondada çoğu ürün yok bildiğiniz muadil varmı başka.
Monitör için zaten yeterli değil hocam burada bütçe belirtip konu açmanız daha mantıklı olur.monitör alıcamda onun için lazım
hocam ilk sitede aradığım ürün yok versus gibi 2. sitede arama kısmı bozuk tek çare beklemek gibi duruyobu siteye bakabilrsin. sol üstten modelleri arayıp.![]()
DisplaySpecifications - Specifications and features of desktop monitors and TVs
Detailed specifications of desktop monitors, smart TVs and other types of displays. The latest display-related news. Comparisons of the specifications of different models, user reviews and ratings.www.displayspecifications.com
birsürü yabancı site var ama direk karşılaştırma hepsinde yok pcmonitorsinfo sitesinede bakabilrsin
google ye VESUS yaz çıkıyor orda. o site işini görür Epey açılana kadar. Birde yapay zekalarda karşılaştırma yapıyor bilgin olsun.monitör alıcamda onun için lazım
Önemli Duyuru: Veri merkezimizde meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle hizmetlerimizde geçici aksaklıklar yaşanmaktadır. Ekiplerimiz sorunun giderilmesi ve tüm özelliklerin normale dönmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. bu yazıyoneden kapandı
onu biliyorum dedim zaten onda aradığım ürün yokgoogle ye VESUS yaz çıkıyor orda. o site işini görür Epey açılana kadar. Birde yapay zekalarda karşılaştırma yapıyor bilgin olsun.
hangi ürünü arıyordunuz?hocam ilk sitede aradığım ürün yok versus gibi 2. sitede arama kısmı bozuk tek çare beklemek gibi duruyo
hangi ürünü arıyordunuz?