❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Klavyeyi aldım. Maalesef sanırım ghosting var.
mesela, asd bloğunda birsürü tuşa aynı anda basılıyor.
Ama oradaki dizili tuşlar haricinde Z veya W tuşlarının bloğunda başka tuşlara basınca. Çoğunu algılamıyor. Hayatımda ilk defa ghosting li klavyeye denk geldim :kekw:

Kargo ücreti alıp SEO kasma işi. Trendyol'da çıkış gününe özel fiyat ile çok satanlara girme ile aynı taktik. Harici sitelere pay vermeyelim, gelin bizim sitede çok satanları bilgisiz kullanıcılar olarak alın işi. Gerçekten yararlananlar için güzel iş. Ama forum ölücüleri daha çok dadandığından, sitenin reklamına yarıyor sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama oradaki dizili tuşlar haricinde Z veya W tuşlarının bloğunda başka tuşlara basınca. Çoğunu algılamıyor. Hayatımda ilk defa ghosting li klavyeye denk geldim :kekw:
Genellikle 28 tuş anti-ghosting yazanların %90 öyle bir özellik yok. Çoğu aynı anda iki tuşa basmaya izin veriyor. Oradaki 28 tuş da büyük ihtimalle sadece belirli tuşlarda bu özellik var demek. Mekanik, manyetik falan kullanınca düz membranlar çok tırt geliyor.

Hocam nasıl yani tam olarak ve biz nasıl test yapabiliriz

Kargo ücreti alıp SEO kasma işi. Trendyol'da çıkış gününe özel fiyat ile çok satanlara girme ile aynı taktik. Harici sitelere pay vermeyelim, gelin bizim sitede çok satanları bilgisiz kullanıcılar olarak alın işi. Gerçekten yararlananlar için güzel iş. Ama forum ölücüleri daha çok dadandığından, sitenin reklamına yarıyor sadece.

Genellikle 28 tuş anti-ghosting yazanların %90 öyle bir özellik yok. Çoğu aynı anda iki tuşa basmaya izin veriyor. Oradaki 28 tuş da büyük ihtimalle sadece belirli tuşlarda bu özellik var demek. Mekanik, manyetik falan kullanınca düz membranlar çok tırt geliyor.
Zaten hissiyatı çok iyi değil ben maksat kullanmak için aldım. Yoksa hayatta 600 vermem buna.
Bizim millet yamyam aç gözlü adamın parası var klavyesi var adam illa alacam diyor kâr elde edecem diyor yani ne diyeyim fıkra bu kadar.

Hocam nasıl yani tam olarak ve biz nasıl test yapabiliriz
internetr keyboard test yaz. Bastığın tuşları gösteriyor. Sıra olarak soldan sağa düşün.
W Sırası,
A Sırası
Z Sırası.
Aynı çizgide olan neredeyse tüm tuşlara aynı anda bastığında ekranda hepsinin çalıştıını göreceksin.
Ama asd ye basarken, üst veya alt sıradaki 3 veya daha fazla olan tuşlara bastığında bazılarının basılamadığını göreceksin.
Klavyede zaten "antighosting" ibaresi yok.

klavye geldi benim de, serverlara klavye niyetine kullancaz

benim klavyede az önce geldi tek işe yarar vasfı ses tekerleği geri kalan ışıklı a101 klavyesi kardeşiniz varsa verin takılsın

Ekler

• 1000215585.webp
    1000215585.webp
    18.3 KB · Hit: 134
Geri