❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S10 Fe Sm-X520 12 Gb 256 Gb 10.9" Tablet 16450₺

Çok iyi fiyat hayalimdeki tablet bu şuan.Bir ara 15k ya düşmüştü ama düşeli çok oldu ondan beri en iyi fiyat olabilir.
Para biriktirebilirsem alacağım bir kaç ay içinde :)

Son düzenleme:
Çok iyi fiyat hayalimdeki tablet bu şuan.Bir ara 15k ya düşmüştü ama düşeli çok oldu ondan beri en iyi fiyat olabilir.
Para biriktirebilirsem alacsğım bir kaç ay içinde :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Trendyolda kuponsuz aynı fiyat kuponla daha da uyguna getirilebilir.
Sanki arkadaşın paylaştığı 256 GB versiyonu ama yine de sen bilirsin.

Samsung Galaxy Tab S10 FE SM-X520 12 GB 256 GB 10.9" Tablet 18.099 TL yerine 16.950 TL

500₺ tık hızı kupon ile başlıktaki fiyata geliyor.
256 gb versiyonu için 17 bin lira çok iyi fiyat 128 gb versiyonu 15 binden satıldı uzun bi süre yakın bi arkadaşım da 128lik aldı 15e çok memnun

Tık hızında kupon da geçiyor :)

1778531065179.webp

sizce matepad 11.5s mi yoksa bu mu benim icin paper screen baya onemli ama bilemedim

sizce matepad 11.5s mi yoksa bu mu benim icin paper screen baya onemli ama bilemedim
Hem google desteği hem samsung yazılımı sebebiyle bu

Hem google desteği hem samsung yazılımı sebebiyle bu
Sanki arkadaşın paylaştığı 256 GB versiyonu ama yine de sen bilirsin.
Sd kart desteği var hocam ben bunun plus modelinden 5 tane alıp sattım çok da iyi piyasası var şuan kendim de kullanıyorum gayet memnunum ama fazla buyük. 11 inç versiyonu ideal gerçekten alanı pişman etmez.

Para biriktirebilirsem alacağım bir kaç ay içinde :)
Çok güzel tablet sadece gece bir şey izlerken amoled olsaydı diyorum ama o da çok çok büyük bir problem değil. Bir de bendeki plus modeli pek ergonomik değil onunla alakalı da olabilir ama genel olarak çok memnun kalırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,293
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri