Merhabalar arkadaşlar sivasta yaşıyorum bundan 3sene evvel çekirdek ailemizde babamı kaybettim o zaman 18 yaşındaydım benden küçük kız kardeşimde var annemle birlikte babamdan sonraki bu süreç ve kardeşimle benim eğitim durumumuzdaki belirsizlikler bizi psilikojik olarak zor süreçlere soktu belki kendim delirmedim o psikolojiden birazda olsa çıktım ama küçük kız kardeşim bu kadar kolay atlatamadı maalesef 2 yıldır sürekli öfke nöbetleri geçiriyor olur olmadık şeylere siniirleniyor kavga çıkarıyor iletişimimiz aynı evin içinde koptu resmen biz yokmuşuz gibi yaşıyor.Ve artık onu tanıyamıyorum bu işin psikolojik bir problem olduğuna karar verdim kardeşim artık normal davranmıyor acilen bir yardım eli istiyor bence bu durumda en iyi yol psikoloğa gitmek diye düşünüyorum 3 sene önce gitmeliydik belkide ,pskiyatriye gitsek bile nedense psikiyatrinin verdiği ilaçların eğer sinirsel bir problemi yoksa psikolojiye iyi geleceğini düşünmüyorum belkide bana öyle geliyordur.Bu durumda sizden yardım istiyorum Ne yapmalıyım? İnternetten yorumları iyi olan psikoloğu bulup gitmekten başka iyi bir psikolog nasıl bulabilirim? Daha önce kendisi veya bir yakını bu tarz psikolojik problemler yaşayıp psikoloğa psikiyatriye gidenler oldumu? İyileşenler oldumu?Problemleri çözüm buldumu? Merak ediyorum lütfen yardım edin!