27 inç 4k oled monitör tavsiye ve bilgi.

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
65.000
4k oled monitör alacağım 27 inç olacak.2 model arasındayım asus rog swift pg27ucdm diğeri msi mpg 27urx modeli bunlar bildiğim kadarıyla 4. nesil oled (qd-oled) görüntüleri mutlaka ikisininde iyidir ama gözle görmek başka gören deneyimleyen varsa tavsiye verebilirlerse sevinirim yada bunları boşver şu model iyi diyen varsa bilgi verirseniz sevinirim o kadar araştırdım ettim ama istişare iyidir teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Pg27ucdm kullanıyorum. Daha önce pg27aqdp ve msi 271qrx oled monitörleri kullandım ama pg27ucdm bambaşka bir seviye. Tavsiye ederim

Bilgi için sağolun versus sitesinde msi puan olarak önde onu deneyimlediniz mi

Pg27ucdm kullanıyorum. Daha önce pg27aqdp ve msi 271qrx oled monitörleri kullandım ama pg27ucdm bambaşka bir seviye. Tavsiye ederim
Bende pg27ucdm kullanan biri olarak imzamı atarım.

kanka 2 monitor arasındaki fark osd menüsü oledcare featureları ve build kalitesi. Msi cidden alasım gelmiyor bende de pg27ucdm var. İnanılmaz kalitetli çerçevesi falan fişman build kalitesi. yok ben takmam dersen aynı paneli kullanıyor zaten 10k fazla vermem dersen msi al. asus cidden top noch ama onu alınca başka bir şeye para veresi gelmiyor insanın.

inşallah bizde bir gün bu tartışmanın bi elemanı oluruz :ROFLMAO:

kanka 2 monitor arasındaki fark osd menüsü oledcare featureları ve build kalitesi. Msi cidden alasım gelmiyor bende de pg27ucdm var. İnanılmaz kalitetli çerçevesi falan fişman build kalitesi. yok ben takmam dersen aynı paneli kullanıyor zaten 10k fazla vermem dersen msi al. asus cidden top noch ama onu alınca başka bir şeye para veresi gelmiyor insanın.
Asus aura kasmayı seviyor. Thrag ile yarışır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ne anlamda başka bir seviye yani en büyük fark 4K olması mı yoksa ne gibi farklar var sizce
Kalibrasyon, tasarım, OSD menüsü, malzeme kalitesi, parlaklık, yakınlık sensörü gibi farklar var. En büyük fark ise 4k olması. Pg27ucdm üst modeli PG32UCDM3 daha iyi. Kaplama ve parlaklık gibi farklar var. Sonu 3 ile biten modelde quantum black kaplaması mevcut. Sdr da daha parlak. HDR da trueblack 500 var. Yani HDR da daha parlak. Asusun en iyi qd oled monitörü bu şu an.

Bir de pg34wcdn var piksel düzeni dizilimi farklı. Ek olarak hdr parlaklığı daha iyi. Yenileme hızı daha yüksek.

Son düzenleme:
hocam 5070 ti da 4k sıkıntı yaratmıyormu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkes 5070 ti a 2k öneriyor gelecek yıllarda hesaba katılıyor tabii
Hayır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,624
Üyeler
195,687
Son üye
ciftcarmeley