Baseus Şarj Aleti Güç Kesme ve Orijinallik Sorgulama (Baseus Enerfill Fe11)

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
17
hepsiburadadan baseus şarj aleti aldım laptopu şarj etmek için ama taktığımda 10 saniye civarı güç veriyor sonra 20 saniye kesip tekrar veriyor bende acaba oturmadı mı diye çıkarıp bidaha taktım ama taktığım gibi gücü vermedi birkaç saniye sonra şarj etmeye başladı ve ardından tekrar kesti bu döngü 2-3 kere devam etti ve sonra stabil şarja başladı

ikinci bir konu daha var kutunun üstünde bulunan orijinallik sorgulama etiketini kazıyıp siteye girdim ve bu ürün sistemde bulunamadı dedi satıcı hepsiburada ama çakma olma ihtimali varmı (konuyu yazarken yanlış qr ı okutmuşum dipdibe 2 tane vardı yanlışı görmüş ürün orijinal orda sıkıntım yok)

Son düzenleme:
hepsiburadadan baseus şarj aleti aldım laptopu şarj etmek için ama taktığımda 10 saniye civarı güç veriyor sonra 20 saniye kesip tekrar veriyor bende acaba oturmadı mı diye çıkarıp bidaha taktım ama taktığım gibi gücü vermedi birkaç saniye sonra şarj etmeye başladı ve ardından tekrar kesti bu döngü 2-3 kere devam etti ve sonra stabil şarja başladı

ikinci bir konu daha var kutunun üstünde bulunan orijinallik sorgulama etiketini kazıyıp siteye girdim ve bu ürün sistemde bulunamadı dedi satıcı hepsiburada ama çakma olma ihtimali varmı

hepsiburada ise satıcıda çakma olmazda belki şarj protokolünü desteklemiyordur bilgisayarın

hepsiburada ise satıcıda çakma olmazda belki şarj protokolünü desteklemiyordur bilgisayarın
hocam ürün orijinalmiş yanlış qr ı okumuş uygulama ama şarj protokolü destekliyor ona bakarak aldım ama sorun yinede var

hocam ürün orijinalmiş yanlış qr ı okumuş uygulama ama şarj protokolü destekliyor ona bakarak aldım ama sorun yinede var
bi baseusa ulaşın hocam yardımcı olurlar belki üründe sıkıntı vardır

bi baseusa ulaşın hocam yardımcı olurlar belki üründe sıkıntı vardır
hocam biraz geç oldu ama sağol yinede üründe sıkıntı yok benim kablom bozukmuş yeni kaliteli bir tane alınca daha kararlı güç vermeye başladı
not:bu ürünü alacak varsa tavsiye ederim iyi çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,052
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri