🔥İndirim Zotac 5070ti Peşin Fiyatına 6 Taksit 47k

gaming gecesinden aldım 2 ürün ama ekran kartını kargoya vermediler bu yüzden iptal edeceklerini düşünüyorum para kesinti yaptı ama aldığım diğer ürün kargoya verilmiş çoktan. bu yüzden riske atmayıp iptal edip bunu alsam daha iyi olmaz mı
Yaz müşteri hizmetlerine iptal edeceklerini sanmam para çekildiyse bende kasa aldım kargoya verdiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

C77 de 75 görüyor ve geçiyor oda curve ayarı var diye bi 10 derece daha eklersin :D
Direkt hava girişi var mı alttan karta?

Main olarak PoE2 oynuyorum. Oyun Amd kartlari icin FSR 2 den sonra destegi olmadigi gibi bir suru sorun yaratiyormus loading, crash vb. gibi sadece kafa rahatligi icin verecegim 9070xt uzerine bu farki. SFF olmasi ayrica bas agritir mi acaba?

Şu 5070ti la 2k oynayanlara hayret ediyorum. Kart 4k kartı kardeşim. Ben 4070super le nerdeyse her oyunu 2k ultra ayarlarda 60+ fps oynuyorum. Yetmeyen oyun olursa da smooth motion ya da fg acıyorum yine her turlu götürüyor. Yapmayın öldürmeyin şu kartı 2k ile.

CS2, Valorant, PUBG tarzı FPS oyunları oynuyorum kasam Lian Li Vision Compact alınır mı performans kaybı yaşar mıyım?

İndirimde ki 5070 lerden hangisi alınır ya da indirim pek iyi değil illa şuan almaya değmez mi denir

Şu 5070ti la 2k oynayanlara hayret ediyorum. Kart 4k kartı kardeşim. Ben 4070super le nerdeyse her oyunu 2k ultra ayarlarda 60+ fps oynuyorum. Yetmeyen oyun olursa da smooth motion ya da fg acıyorum yine her turlu götürüyor. Yapmayın öldürmeyin şu kartı 2k ile.
ikisi birden olmaz bizde fakiriz napalım suç mu kardeşim :kekw:

eşşek taşıyor diye habire yüklemeye ne gerek var.

Yaz müşteri hizmetlerine iptal edeceklerini sanmam para çekildiyse bende kasa aldım kargoya verdiler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Direkt hava girişi var mı alttan karta?
Var 2 fan var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,715
Üyeler
197,258
Son üye
Resbaak