pxn v99 çöpMerhaba ben forza 6 için direksiyon seti bakıyorum aklımda PXN V99 var ama başka daha güzel bir model var mı? Logitech almayı düşünmüyorum çünkü bence bi tık eskidiler.
Pxn v10 pro nun yanında vites geliyomu ki çünkü bir vitese 15 bin verememde.Ayrıca bu aralar baktığımda pxn A7 shifter satışta değil.vites istiyosan ona gore onerelim vites istersen bu butceye pxn 10 pro vites istemiyosan v10 ultra tabi v10 ultrayada sonradan vites debriyaj ekleyebilirsin ama 6 bin lira falan daha masrafi olur 22-23e gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ireksiyon-setleri-ile-uyumlu-1304231630/detay vites istiyosan bu en ucuza en mantiklisi
vites gelmiyo attigim linktekini yada herhangi bi usb shifteri alabilirsin g29 logitech shifterler usb olmadigi icin direkt uymuyor haberin olsun donusturucuyle falan kullanalabilirsin belkiPxn v10 pro nun yanında vites geliyomu ki çünkü bir vitese 15 bin verememde.Ayrıca bu aralar baktığımda pxn A7 shifter satışta değil.
simulasyoncu değilsin anladığım kadarıyla forza vs takılacaksan sıfır istiyosan evet pxn v10 pro ya da ultra al 5 6 kya simracing insta kanallarının falan vitesi var thrustmasterin da var yani en az 20 22k falan harcaman gerek ikinci el alırım diyosan vitesli 10-12 ye vitesli bul g29 keyfine bak. Ben Simracing oynıycam simulasyon falan dersen orda iş değişiyor.Merhaba ben forza 6 için direksiyon seti bakıyorum aklımda PXN V99 var ama başka daha güzel bir model var mı? Logitech almayı düşünmüyorum çünkü bence bi tık eskidiler.
PXN V10 Pro G29'dan daha iyi. 10-12k G29'a vereceğine biraz daha fazla verip PXN V10 pro alması çok daha mantıklı.simulasyoncu değilsin anladığım kadarıyla forza vs takılacaksan sıfır istiyosan evet pxn v10 pro ya da ultra al 5 6 kya simracing insta kanallarının falan vitesi var thrustmasterin da var yani en az 20 22k falan harcaman gerek ikinci el alırım diyosan vitesli 10-12 ye vitesli bul g29 keyfine bak. Ben Simracing oynıycam simulasyon falan dersen orda iş değişiyor.