sahibindenden gerekli testlerle beraber satanlar var ama 23 24k olması lazım pazarlıkla düşerRtx 3060 ryzen 5 5600lü sistem almak istiyorum 20 k civarına satan varmı?
Rx 6600 ryzen 5 5500 lü sisteme 19 k nasıl bir fiyatsahibindenden gerekli testlerle beraber satanlar var ama 23 24k olması lazım pazarlıkla düşer
3060 sistemden daha mantıklı olur hocam pazarlıkla 16.5-17ye alırsan daha iyi olurRx 6600 ryzen 5 5500 lü sisteme 19 k nasıl bir fiyat
22ydi zaten 19 a dusurttum en fazla3060 sistemden daha mantıklı olur hocam pazarlıkla 16.5-17ye alırsan daha iyi olur
testleri iste hocam occt-furmark-cpu stress testi vs kasanın fotoğraflarınıda atarsan buraya bakımlı bakımsız anlarız22ydi zaten 19 a dusurttum en fazla
Hocam fotoğraflar bunlartestleri iste hocam occt-furmark-cpu stress testi vs kasanın fotoğraflarınıda atarsan buraya bakımlı bakımsız anlarız
psu canlı bomba zaten ssd ram ve anakart bilgileri lazım kasa da çok iyi sayılmazHocam fotoğraflar bunlar
İnegöl'de oturuyorum adam Gebze'de normalde otobüsle gidip alcaktim ama PSU falan kötüyse hiç almiyim bosunapsu canlı bomba zaten ssd ram ve anakart bilgileri lazım kasa da çok iyi sayılmaz