❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Alıntıyı görüntüle
Çeksem mi @Kosovar beleş fiyat

Videoya da yorum atmıştım. Buraya da yazayım denemek adınma aldım. Ben de giriş seviyesi bir anakart var. Yani Realtek HD Audio yöneticisi (en son 2021 güncelleme almış ses kartı var), bilgisayarın önü ve arkasına, düz hali ve içinde gelen y kablo ile taktım. Çok az duyulan ama sabit bir cızırtı vardı.

Elimde ayrıca EPZ TS-01 ses kartı var. Ona takınca düzeldi. Ayrıca ses kalitesi de iyileşti. Yani böyle bir anakartınız varsa, DAC'ını yoksa bence tek başına iyi değil.

BF6 biraz oynadım patlamalar, silah sesleri vb. ayak sesinin önüne geçiyor. Gerçi BF6 ses kasma konularında çok iyi değil. Ayrıca bu ses kartının 7.1 FPS profili var, elbette bu IEM, kendi kullandığım Wraith EvoX göre ucuz ve geride kalıyor. O ayardayken seste de patlama ve cızırdama oldu. Yüksek ses ayarlayınca veya EQ ayarına göre de saçmaladığı oluyor.

Ben yine de kulak aşinalığımdan 1-2 hafta deneyimleyeceğim, ona göre bir şeyler yazarım. Ama alınacaksa kesinlikle Keymo'nun da belirttiği gibi DAC istiyor. Bence KlasseGear DAC'ları biraz pahalı satılıyor. Wraith gerçi stok yok ama benzer DAC'lar ₺600 satılıyor, tabii kargo ile ₺700 oluyorsa gerçi yakın oluyor.

Hatta ben KlasseGear'ın yerinde olsam bu kulaklık ile bir DAC'ı bundle yapar, birim fiyatlarına göre daha uyguna satardım.

Kutu içeriğini de söyleyeyim. Kulaklık, kablosu, yedek 4 tane slikon (kulaktaki orta boyuttaysa, içinden gelenler küçük ve büyük boyut diyeyim bakmadım) genelde çinlilerin bluetooth kulaklıklardaki standart prosedürü diyelim ve y kablo geliyor. Bu arada Wraith EvoX'de Y kablo gelmiyordu, bunu düşünmeleri iyi olmuş. Ama Y kablo ve slikonlar, farklı pakette geliyor. Direkt ürettirilen firmaya, kulaklık için de bu tarz şeyleri aynı paketleme yapılabilir. Yani şeffaf poşetlerde, kablo ise beyaz plastik kokulu poşetten çıkıyor. Tabii önemsiz şeyler sadece markalaşma adına diyorum.

Tasarımda Wraith örnek almalarını pek sevemedim, kadın karakterin sus yaptığı yine sağda ve üstünde belirgin şekilde yazıyor. Keşke yeni siteleri gibi yeşil, mor renkler falanla bir tık daha canlandırsalardı. Ben olsam sonraki üründe sağ kulaklık için o sitedeki yeşil ve zıttı tarafına da pembe güzel bir renk kullanırdım.

Kablosunu pek beğenmedim, bence kablo daha kaliteli tercih edilip ₺1200-1300 falan da satılabilirdi. IEM tarafında çünkü kablo kalitesi de parazit, cızırtı vb. engel olabiliyor. Keza benzer şey sinyalleri düzeltmek için klavye, fare, kulaklık vb. eklenen yuvarlak silindir gibi şeylerde de oluyor. Umarım Wraith'e rekabet amaçlı da ileride IEM kabloları getirirler, pahalılar bence ama müzik işlerinde satılan kablodur falan genelde görsellikten çok müzik, ses perforjmansına etki ediyor. Yani o tarz kabloları da denemek isterim.

Ha bir de kablo kısa bence, Wraith EvoX gibi uzun olabilirdi. Alınacaksa şu tarz bir uzatma kablosu da iş görür belirteyim. Ben de bu kablodan var, denemedim gerçi dediğim gibi biraz kullanayım, hatta elime Apple veya KlasseGear DAC'ları geçerse onlarla da performanslarını yazarım. KEYMO'yu sevsem de bence tamamen net yorum da yapamıyor, taraflı değil bu arada ama biraz kendini frenliyor diyelim. Yine de iyi bence bu konularda. Keşke daha fazla marka güvenip ürünlerini gönderse.

Normalde uzun süredir bakıyorum bu ürünlere, sırf denemek için Amazon'dan bugün sabah sipariş verdim, akşamına Ankara'ya getirdiler. Hatta şu an kulağımda takılı. Testleri bu arada biraz H2002P ile de kıyaslayacağım. Çünkü DAC falanla alırsanız en yakın o kulaklık var. Keyfi yüksek paralar da yakamıyorum bu denemelere. O yüzden yakın fiyattaki ₺1000-1500 IEM'ler için bir şey diyemem. Sadece kağıt üstünde Wraith ₺1000 IEM'indew Cx933 mü ne öyle bir çip vardı. O çip bu üründe de varsa belirtmeliler veya yoksa bence ikinci üretimde o tarz bir çiple satmanın çok faydasını görürler. Çünkü insanlar Rampage, Gamepower veya Havit de olsa CMedia ses kartlı 7.1 kulaklık kullanıyorlar, bunun gerisinde kalırlarsa konfor falan da pek işe yaramıyor.
hocam bende h2002p var, a520 anakart kullanıyorum ve dacım yok. Sence bu kulaklık benim için gereksiz mi olur? Hiç iem kullanmadım bakmak için alayım diyordum.

24 bit değil 16 bit, tüm cihazlarda dongle ile UAPP üzerinden halletmezseniz şarkı 24 bit olsa bile 16 bite resample oluyor.
çok da sıkıntı değil. spotify bile yüksek kalitede 16 bit 44.1khz 320kbps dosyalar kullanıyor 24 bit şarkım olmadığı için dediğini test edemiyorum

hocam bende h2002p var, a520 anakart kullanıyorum ve dacım yok. Sence bu kulaklık benim için gereksiz mi olur? Hiç iem kullanmadım bakmak için alayım diyordum.
DAC'sız cızırtı sorunu yaşamadım. Ama benim aldığım kulaklıkta da olabilir. Ben de sağ tarafından cızırtı geliyordu, DAC takınca gitti ama sessiz olunca sağ taraftan az da olsa beyaz gürültü geliyor. H2002P çıkarıp kıyas yapmam lazım. Ama bence H2002P varken denemek için alınır mı bilemedim. DAC almayacaksanız bence almayın.

Ben bir de Amazon'dan Apple DAC'ını alıp da test edeceğim. Eğer onunla dediğim cızırtı azalıyor, hafif de olsa beyaz gürültü geliyorsa bu fiyata JAK almak yerine bunu önerebilirim. Ses şiddeti IEM olduğundan iyi olsa da, ben BF6 oynarken bazı sesler ayak ve yakınımdaki seslerin önüne geçiyordu. Wraith EvoX ve ses kartı ikilisinde mesela o olmuyor. Bunda yanıma tank bombası falan gelince felç oluyorum biraz. Valorant falan oynanıyorsa veya hikayelilerde iş görür. Yazın kulak terletmesin diye de alınır. Ama DAC şart.

DAC'ı da ucuz olanları denemem lazım. KlasseGear'ın sattığı DAC'lar ile de kıyaslayacağım. Ama biraz vakit istiyorum daha ürünler elime ulaşmadı. Ayrıca kulaklığa biraz kulağımın alışmasını da istiyorum. Dün denediğimde kulağım EvoX alışıktı yani. Az da olsa kulak aşinalığı hatalı deneyimlememe yol açabiliyor.

Şu anlık en hoşuma giden yanı hafifliği oldu. Bluetooth ucuz kulaklıklardan bile hafif kalıyor. Rahat yani. Kablosunu sevmedim, yanında gelen y kablo kaliteli. Keşke web üzerinden veya harici bir uygulama için rehber yapıp, o uygulamaya özel EQ ayarı falan da ayarlasalar. Wraith, KlasseGear falanın bence artık çözmesi gereken şey bu EQ ayar olayı. Yabancılarda çok daha kullanılsa da, basit kullanıcı uğraşmıyor. Atıyorum Peace EQ uygulamasına hazır profil oluşturup (bir kulaklık için 3-5 tane ayar) yükleseler bile fark yaratır. Sonra sadece kağıt okuyor gibi inceleme sunanlara bu yazılımları da tanıtıp, daha fazla izlenme kazandırıp hem marka hem video sahibi hem de izleyiciye fayda sağlamış olurlar.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok güzelde bunuda denemek istiyorum böyle kelepir fiyatına ürünler olunca alasim geliyor
Ben de sizin gibi denemek adına aldım. Bütçe varsa tamamen keyfinize kalmış. Ama başka iyi bir kulaklığı olana şu anlık önermem. Belki KlasseGear bu üründen gelen geri bildirimlere göre ₺1500-2000 çok daha iyi bir ürün üretir o zaman H2002P vb. yerine bunları öneririz.

DAC'sız cızırtı sorunu yaşamadım. Ama benim aldığım kulaklıkta da olabilir. Ben de sağ tarafından cızırtı geliyordu, DAC takınca gitti ama sessiz olunca sağ taraftan az da olsa beyaz gürültü geliyor. H2002P çıkarıp kıyas yapmam lazım. Ama bence H2002P varken denemek için alınır mı bilemedim. DAC almayacaksanız bence almayın.

Ben bir de Amazon'dan Apple DAC'ını alıp da test edeceğim. Eğer onunla dediğim cızırtı azalıyor, hafif de olsa beyaz gürültü geliyorsa bu fiyata JAK almak yerine bunu önerebilirim. Ses şiddeti IEM olduğundan iyi olsa da, ben BF6 oynarken bazı sesler ayak ve yakınımdaki seslerin önüne geçiyordu. Wraith EvoX ve ses kartı ikilisinde mesela o olmuyor. Bunda yanıma tank bombası falan gelince felç oluyorum biraz. Valorant falan oynanıyorsa veya hikayelilerde iş görür. Yazın kulak terletmesin diye de alınır. Ama DAC şart.

DAC'ı da ucuz olanları denemem lazım. KlasseGear'ın sattığı DAC'lar ile de kıyaslayacağım. Ama biraz vakit istiyorum daha ürünler elime ulaşmadı. Ayrıca kulaklığa biraz kulağımın alışmasını da istiyorum. Dün denediğimde kulağım EvoX alışıktı yani. Az da olsa kulak aşinalığı hatalı deneyimlememe yol açabiliyor.

Şu anlık en hoşuma giden yanı hafifliği oldu. Bluetooth ucuz kulaklıklardan bile hafif kalıyor. Rahat yani. Kablosunu sevmedim, yanında gelen y kablo kaliteli. Keşke web üzerinden veya harici bir uygulama için rehber yapıp, o uygulamaya özel EQ ayarı falan da ayarlasalar. Wraith, KlasseGear falanın bence artık çözmesi gereken şey bu EQ ayar olayı. Yabancılarda çok daha kullanılsa da, basit kullanıcı uğraşmıyor. Atıyorum Peace EQ uygulamasına hazır profil oluşturup (bir kulaklık için 3-5 tane ayar) yükleseler bile fark yaratır. Sonra sadece kağıt okuyor gibi inceleme sunanlara bu yazılımları da tanıtıp, daha fazla izlenme kazandırıp hem marka hem video sahibi hem de izleyiciye fayda sağlamış olurlar.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de sizin gibi denemek adına aldım. Bütçe varsa tamamen keyfinize kalmış. Ama başka iyi bir kulaklığı olana şu anlık önermem. Belki KlasseGear bu üründen gelen geri bildirimlere göre ₺1500-2000 çok daha iyi bir ürün üretir o zaman H2002P vb. yerine bunları öneririz.
Denemek için alırım zaten bende wraith Iem sense kulaklık var is görüyor

Geri